#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ve artık Eboue geliyor..

Pas hatası yapabilirsin anlarım.Kademe hatası yapabilirsin anlarım.Ortaların etkisiz olabilir anlarım.Hata yapmamak için hücuma çıkmazsın anlarım.Düz bir futbolcu olduğun için top havadan gelince ileriye doğru dikersin onu da anlarım.Yani şuana kadar yaptığın ve bütün futbolcuların yaptığı hataları anlarım ama takımdaki diğer futbolcular TAÇ kullanırken yanındaki boş adama doğru kullanıyor sen niye her seferinde en uzağa atmaya çalışıp topu rakip takıma hediye ediyorsun cidden anlamıyorum.

Riera'nın bile sol bek oynadığı kadroda yine tek sırıtan oyuncu Sabri oldu.

Pas hatası yapabilirsin anlarım.Kademe hatası yapabilirsin anlarım.Ortaların etkisiz olabilir anlarım.Hata yapmamak için hücuma çıkmazsın anlarım.Düz bir futbolcu olduğun için top havadan gelince ileriye doğru dikersin onu da anlarım.Yani şuana kadar yaptığın ve bütün futbolcuların yaptığı hataları anlarım ama takımdaki diğer futbolcular TAÇ kullanırken yanındaki boş adama doğru kullanıyor sen niye her seferinde en uzağa atmaya çalışıp topu rakip takıma hediye ediyorsun cidden anlamıyorum.

Ve bu adam Galatasaray kaptanı ya, yeter artık, lütfen sene sonu Ayhan, Aykut, Aydın, Gökhan, Servet pakedine sen de katıl.

Yeter artık.

Sabri iyi oynadı demek isterdim. O günleri özledik be reis.

Alamayacağın topa bodoslama atlama artık ya.

Sakin olun beyler, zaten son macıydı neyseki.

ilk yari iyidi, 2.yari tam bir faciaydi. allahtan engin yardim etti kendisine 2.yari.

fena oynamadı...her zaman bu takımın 18 ine lazım...

Yeteneklerin sınırlı biliyorumda beni çıldırtan biraz beynini kullanarak oyna be!

iyi basladi, kötü bitirdi

ama genel olarak gecen haftalara göre iyidi

Mac boyunca tek bir positif hareketini görmedim !

Sabri Leshoglou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt