#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Defansın sağında asla oyanatılmayacak bir insan

Orta sahanın ortasında asla oynatılmayacak bir insan

Kanatlardan orta açmasına asla izin verilmeyecek bir insan

Yazık arkadaş ya. Golde hatası var bu arada.

birgün bir taraftar bu adama yolda kafa göz dalacak diye korkuyorum

ulan adam girer girmez golü yedirdi. senin yüzüne tükiriyim emi. ama bu adam GSLIYDI DİMİ. YA ARKADAŞ DEFOL GİT BU TAKIMDAN. HOCADA SENİ niye soktu onu anlamadım. verdigin paslara yaptıgın ortalara turp sıkıyım defol git bu takımdan.

Hem kendi hayrın için,

hem de çok sevdiğin Galatasaray'ın için

GİT ARTIK SABRİ...

Hayır anlamadığım, ilk yarı Sivas'ı kendi yarı sahasından çıkarmadık. Bu abi oyuna girdi herifler ilk atakta gol atmalarını geçtim, bir daha o ilk yarıdaki o baskıyı kuramadık. Bu kadar da olmaz ki yahu :(.

Yahu arkadaş o adam oradan geldi senin kanattan gol attı nasıl izin veriyorsunuz adamın pas atmasına orada anlamıyorum

Allah'ını seversin GİT Sabri git sabrımız kalmadı yeter yemin ederim ömrümden çalıyorsun GİT..

Sabri sen bu takımdan gitmezsen gelip seni diz kapagından sakatlamak zorunda kalıcam sanırım :ka21:

Sene sonu sözleşmesi bitiyor demi?Lütfen müjdeli haberi verin.

Umarım sezon sonunda yollarımız ayrılır.Verdiğin hizmetler için teşekkürler Sabri.Reyizsin falan ama yok olmuyor artık.Gitme vaktin geldi.

sabri+sarioglu

:boohoo:

ulan adam girer girmez golü yedirdi. senin yüzüne tükiriyim emi. ama bu adam GSLIYDI DİMİ. YA ARKADAŞ DEFOL GİT BU TAKIMDAN. HOCADA SENİ niye soktu onu anlamadım. verdigin paslara yaptıgın ortalara turp sıkıyım defol git bu takımdan.

cüüüüüs ne demek yüzüne tükiriyim ... ayip lan ! tamam isan edersin elestirirsin de ama tükürmek ne oluyo ?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt