#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Belki Eboue bile (mübalağa ediyorum) yetersiz oynuyor. Sabri o kadar kötü ki Eboue bize "ohaa adam sağbek beyler" düşüncesini oluşturdu. Sabri reistir. Bizdendir ancak burası bir kulüp ve o kulübe ait bir takım. Hemde lokomotif olan alanda. Başarı bizim için tek hedef. Sabri iyi bir insan olabilir hizmetleri de oldu ancak kendini geliştirmeyen bir oyuncu. Artık yeter.

bonservissiz bırakın ortalığa bir tane süper lig kulübü sabriyi bedava olduğu halde almaz almayacak...görürsünüz.alan olursa da sabri ilk 11 de hiç bir maça çıkamaz...yeter artık yeter...sempatik falan ayakları yapmasın kimse.yemişim galatasaraylılığını.geçsin tribünden holiganlık yapsın o zaman..sabri bu takımın yedek kulubesinde bile oturdukça kimse başarı beklemesin.bu sezon hangi maç kötü oynamışsak altında sabrinin imzası var.bi insan bu kadar futbol özürlü olup da bu takımda bu kadar kalmamalı...sadece bu sezon sabrinin bireysel hatasından 5 gol biliyorum.toplamda 4-5 maç oynadığı halde...kupadan sabrinin yüzünden elendik açık ve net.yedekte falan da kalmasın...Allah korusun eboue bi sakatlansa play offta sabriye kalırsak şampiyonluk hayal olur.5-6 puan önde girsek bile....önce kafa olacak bi oyuncu da kafa..!

Mustafa Sarp bir takımın 11 inde oyunuyorsa Sabriyi' de oynatacak takım çıkar elbet. Ama doğru söylüyorsun! Çok kötü oynuyor Sabri. Nerde duracağını ne yapacağını bilmiyor. Saçma sapan bir şeydi dün akşam.

Bizim gibi iyi bir Galatasaraylisan bizim gibi sadece maclari izle ve takima destek ver!

Ama hem kendine hem de takima cok zarar veriyorsun malesef

servete bile senden dsha cok saygı duyuyorum. en azından ilk senesinde birşeyler yaptı. denizli macında golü attı şampiyonlugumuz geldi. ama senden nefret ediyorum lan sinrim gecer dedim ama gecmedi. işte arkadaşlar dalga gecince dahada beter kıl oldum sana. seni kim futbolcu lisansı verdiyse yazıklar olsun. sonra cıkıp programlara benle niye dalga geciyorlar demiceksin. senin gibi GSLI OLMAZ OLSUN. bu kacıncı lan gol yedirişin. adam arkandan gelip gögsüyle pas verirken sen kuşlarımı izliyorsun. insan biraz dikkat eder be. attıgın paslar hep rakibe. rierayla birlikte kol kola defolup gitmeniz dilegiyle.

Ne desem ki :) Senelerce neler cekmisiz neler. Bu kalitedeki adamlar yüzünden 10 tane Teknik Direktör kellesi aldik, 2 Baskan yedik, 20 yönetici yedik anasini satayim :) Saygimiz tükenmeden git be Sabri. Sen bizi üzme, biz seni üzmeyelim. Tepki gelirse üzülürüm. Sinirda cünkü Sabri :) Taraftarin patlayacagi ilk isim.

Ya şu yediğimiz gole bakıyorum çıldırıyorum tekrar tekrar sabri niye orada girip müdahale etmiyorsun vur kafayı at kornere

Sabri girmese bence elenmeyecektik.

Ne desem ki :) Senelerce neler cekmisiz neler. Bu kalitedeki adamlar yüzünden 10 tane Teknik Direktör kellesi aldik, 2 Baskan yedik, 20 yönetici yedik anasini satayim :) Saygimiz tükenmeden git be Sabri. Sen bizi üzme, biz seni üzmeyelim. Tepki gelirse üzülürüm. Sinirda cünkü Sabri :) Taraftarin patlayacagi ilk isim.

trt türkte bir spor programi vardi derbi sonrasi

bir fenerli yorumcu sunu demisti " Gs yillar sonra ilk kez fenerden daha kaliteli bir takimla geldi kadiköye, galibiyet direkten döndü. . Kalite cok önemli, Gs 6-0 (hakketmedigi agir yenilgi almisti, kadrosu iyidi gs nin) lik macindan sonra fener hep kalite olarak Gs den iyi takimdi. Bir ara lincoln, kewelli kadro ile geldi , kaliteliydi ama o kadro da karaktersizdi. Kadiköyde fenerden daha iyi oynamis, oynamamis, orasi ayri ama kalite farki yaratiyor iste. Bugun fenerde alex ve sow olmasaydi, fenerin hic bir sansi olmazdi, pozisyon yokken 2 tane gol attilar, cunku kaliteli topcular. Gs bu sene kalite olarak fenerden iyi, bu yüzden 2 mactada fenere sans tanimadi. Büyü, sansizlik vs. palavra. Gs nin su son 7-8 yilda o kadrolarla feneri kadiköyde yenememis olmasi cok dogal"

asagi yukari böyle birseyler demisti, valla ne yalan yazayim, bende katiliyorum herife.

trt türkte bir spor programi vardi derbi sonrasi

bir fenerli yorumcu sunu demisti " Gs yillar sonra ilk kez fenerden daha kaliteli bir takimla geldi kadiköye, galibiyet direkten döndü. . Kalite cok önemli, Gs 6-0 (hakketmedigi agir yenilgi almisti, kadrosu iyidi gs nin) lik macindan sonra fener hep kalite olarak Gs den iyi takimdi. Bir ara lincoln, kewelli kadro ile geldi , kaliteliydi ama o kadro da karaktersizdi. Kadiköyde fenerden daha iyi oynamis, oynamamis, orasi ayri ama kalite farki yaratiyor iste. Bugun fenerde alex ve sow olmasaydi, fenerin hic bir sansi olmazdi, pozisyon yokken 2 tane gol attilar, cunku kaliteli topcular. Gs bu sene kalite olarak fenerden iyi, bu yüzden 2 mactada fenere sans tanimadi. Büyü, sansizlik vs. palavra. Gs nin su son 7-8 yilda o kadrolarla feneri kadiköyde yenememis olmasi cok dogal"

asagi yukari böyle birseyler demisti, valla ne yalan yazayim, bende katiliyorum herife.

Fark surdaydi. Bazen kaliteli gözüken kadrolarla Kadiköy´e gittik evet, ancak kaliteli bölgeler kadar kalitesiz bölgeler de vardi. Takim takim degildi ki tam anlamiyla. Ya forvet yoktu, ya orta saha, ya defans, ya kaleci. Birseyler hep eksikti.

Ilk defa tikir tikir isleyen bir takimimiz var, ama bu sefer de alternatiflerimiz yok :) Onu da seneye hallederiz insallah :)

Bu adam' in Cay'ci olacagi yerine futbolcu olmus hayat boyle iste. Bazen sans'da sana gulecek

[video=youtube;DC0hy9sU1Ek]https://www.youtube.com/watch?v=DC0hy9sU1Ek&feature=player_embedded#![/video]

Gülmekten ölmesi garantili bi video.. :D

[video=youtube;DC0hy9sU1Ek]https://www.youtube.com/watch?v=DC0hy9sU1Ek&feature=player_embedded#![/video]

Gülmekten ölmesi garantili bi video.. :D

öldüm ya ahaha kim yapmis bunu, 10 numara ya yemin ediyorum

hele sabri topun basinda, ben begeniyorum sabrinin frikilerini mesela sut ve sonra abdullah avci, telegol vs ahahahah

öldüm ya ahaha kim yapmis bunu, 10 numara ya yemin ediyorum

hele sabri topun basinda, ben begeniyorum sabrinin frikilerini mesela sut ve sonra abdullah avci, telegol vs ahahahah

Şuttan sonra gökmenin gülüşü var ya resmen yerde kıvrandım, yok böyle bişey.. :D

Bu video'u cafeye açayım da tüm forum görsün.. :D

Ulan bi girdi, onun kanadindan golu yedik iyi mi ustelik o an Sabri sag bekte yer aliyormustu spikere gore, ben tam goremedim. Herseyin zarar be Sabri, sezon sonu gule gule umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt