#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

İyi ki sabri yandan bi kaç top kesti, onu da mı yapmasın.. Dünya para alıyor, ne verdi karşılığında kaç yıldır, onu da geçiyorum naptı bu maçta... bi kaç tane düzgün orta açtı diye adamı omuzlara mı alalım.. Sabri bu takımın adamı değil, bir an önce gönderilmelidir.

İyi ki sadece penaltı yaptırdın sabri iyi ki gol atmadın yoksa 10 senelik sözleşme imzalattırırlardı destekçilerin yönetime.

aferin Sabri saol penaltı icin :ka21:

aferim oğlum seni bugün asanları play off ta görcem sen takıma cok iyi bir dinamizm getiriyorsun güveniyorum sana

bugün işe yaradı tebrik ederim kendisini. sag bek oynayacagına sag acık oynaması daha makbulmuş. herzaman gol yedirtirdi bugün macı kazandırcaktı. batdalın kazmalıgına kurban gitti.

Penaltı pozisyonunda topu yerdeki adamın ayağına nişanladı, sonra ele çarptı.. Batdalın pozisyonunda Batdalı görerek attıysa benim adım Jay Jay Okocha, ki Zokora es geçti zaten, Onun hatasından geçti arkaya top.. Eee neyin Sabrisi övülüyor şimdi burada?

Penaltı pozisyonunda topu yerdeki adamın ayağına nişanladı, sonra ele çarptı.. Batdalın pozisyonunda Batdalı görerek attıysa benim adım Jay Jay Okocha, ki Zokora es geçti zaten, Onun hatasından geçti arkaya top.. Eee neyin Sabrisi övülüyor şimdi burada?

Bilerek ya da bilmeyerek alınan 1 puanda payı var.O kadar eleştiriyoruz yerden yere vuruyoruz,takıma katkı sağladığı zaman da hakkını vermek lazım.

arda gitti şimdide sabri'ye sarıyor taraftar seneye kime sarıcaz merak ediyorum adam öyle veya böyle penaltı yaptırdı batdal'a da gol pası verdi ve hala eleştiriliyor üzücü..

Batdal golü atsa Sabri maci cevirmis olacakti .

Sabri her zaman takıma dinamizm getiriyor. Kendini göstermeye çalışması bocalamasına yol açabiliyor. Onun için, asist yapmış, penaltı yaptırmış fazla önem vermiyorum. Eskisi gibi üç kişilik oynasın, yeter Galatasaray'a.

Kötü oynarken bile dinamizm getiriyor zaten.

golünü atti ve güzel oynadi.

Golü atıp çocuğuna gittiği sahne çok güzeldi.:)

Sabri girdi ilk defa gol yemedik. Üstüne birde golü o attı. :eek: Kıyamet yakın :p

Attığı gol kendisi için büyük bir moral olmuştur. Fena değildi..

Sasirtici,boyle oynayacaksa sozlesme yenileyelim,iyi bir yedek olabilir.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt