#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Hocam pres bile yapmıyor ne olmuş anlamadım. Sanırım nette Sabri Sarıoğlu yazdı ve kendi hakkında yazılanları gördü morelmen gitti .)

Cok kötüydü. Gittikce geriliyor. Sag bek asla oynayamaz ve oynamamali. Kademe hatasi yapiyor, pas hatasi yapiyor, vs. vs.

Dün yine cok cok cok kötüydü. Sürekli top kaptirdi, defansta adam kacirdi, vs. vs. Hic bir olumlu hareketi olmadi.

Bu takimda oynamayi kesinlikle hak etmiyor. Altyapi'dan cikmis olmasa (Aydin gibi) coktaaaaaaaaan postalanmisti.

Bir de bizim kulübe "VEFASIZ, YEMEK VERMEDILER" derler. Sabri gibi bir oyuncu 15 yildir bizim kulüpten besleniyor.

Bana kosmaktan baska bir faydasi oldugunu gösterin! Yok yok yok!

Kosmayla futbolcu olsaydi, Usain Bolt en iyi topcu olurdu.

Bence futbolu birak atletizm'e yönelsin...kosu da cok daha basarili olur!

Skoru farklı duruma getirdiğimizde oyuna alabiliriz.

Valla beni dün en çok güldüren anlar Sabri oyundayken gerçekleşti.

Reyiz. :ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Hadi son 10 dakika alsak oyuna saha içinde dolansa yine tamam diyecem adama bi şekilde top gidiyor. Her an başımızı yakabilir

Gönderilecekler listesine bakiyorum. X,y,z'den kurtulalim da transfer yapmasak da olur diyenler var. Ama takimin su an en kötü oyuncusu bu takimin kaptani. En azindan iyi bir liderdir, iyi bir karakterdir dicem, o da degil. Fatih hocanin kararlarina saygiliyim ama Sabri'nin hala bu takimda olmasinin tek aciklamasi altyapidan yetismis olmasi gibi duruyor. Fatih hocanin da ona özel bir sevgisi var belli ki. Ama haketmiyor, hele kaptanligi hic ama hic tasiyamiyor.

Gönderilecekler listesine bakiyorum. X,y,z'den kurtulalim da transfer yapmasak da olur diyenler var. Ama takimin su an en kötü oyuncusu bu takimin kaptani. En azindan iyi bir liderdir, iyi bir karakterdir dicem, o da degil. Fatih hocanin kararlarina saygiliyim ama Sabri'nin hala bu takimda olmasinin tek aciklamasi altyapidan yetismis olmasi gibi duruyor. Fatih hocanin da ona özel bir sevgisi var belli ki. Ama haketmiyor, hele kaptanligi hic ama hic tasiyamiyor.

Galatasaray'ın çocuğu

Sabri'nin bu takımda olmasının açıklaması, yedek olarak alabileceğimi iyi bir yerli sağ bek olmaması.

Sabri'den iyi Türk sağ bek yok ama Sabri kadar eleştirilen futbolcu da yok. Bir yerde çelişki var ama çözemedik. :)

Artık ayrılması lazım, Galatasaray'ın çocuğu geyiğine de uyuz oluyorum. bu forumdaki herkes en az sabri kadar Galatasaraylıdır ve Galatasaray'ın çocuğudur. hangimize klüp havadan milyon liralar veriyor? varlığı ile belkide son dakikalarda şans bulup parlayacak altyapıdaki gençlerimizin önünü kesen bir oyuncu.

Ah ah.. Şu adam futbolcu diye şu takımda.. Melo, Selçuk, Eboue'ye hakaret resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt