#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

emre kadroda olacagina niye sabri oynuyor vallahi çözemiyorum:o sabrinin bize ne yarari var hala anlamadim.:D

Kendisi C. Ronaldonun kabusu olacak, cok yakinda.

Devam Aslanım devam... Sen bu takımın simgesisin..

Yillardir milyonlari göturuyor. Su oynadigi futbola bak. Gercekten yazik. Bir futbolcu bunca yıldır hic mi kendini gelistirmez ya. Teknik yok, pas verme özelligi yok, şut desen, herzaman dagları, taşlara vuruyor..sadece kosuyor, diye takimda tutuluyor. inanamiyorum.

Şu adamdan cidden nefret ediyorum oyuna ne zaman girse mutsuz oluyorum bir kerede beni yanıltmadı yıllardır yetersiz bu adam ve hala takımda milyon liralar kazanıyor umarım tez zamanda gider zaten amaç Galatasaray markasını avrupa da üst sıralara taşımaksa böyle oyuncuların bu takımda olmaması gerekiyor.

yahu ayagina top geldiginde tum stad vurrr vurrr vurrr diye bagiriyor ya ;) ona cok guluyorum reyizde abaniyor topa ;)

Eboue %40 performans = Sabri %100 performans

Eboue sene başından beri formsuzdu, Sabri de bir iki maç iyi çıkış yapmıştı son dönemler. Ama Eboue tekrar formuna kavuştuğu için Sabri'ye elveda diyebiliriz bir süreliğine (hatta mümkünse sene sonunda yolları ayırsak ne güzel olur).

Eboue Afrika kupasından geldi 1 maç kötü oynadı performans olarak kötü dediler bu doğru mu?

Sezon başından beri bence çok kötüydü Eboue. Afrika kupasından geldikten sonra fizik olarak da daha geriye gitti çok açık bi şekilde. Ama son bir kaç maçtır gayet iyi. Yani ben böyle düşünüyorum.

Sabri hata yapmazsa iyi oynamış olduğu için iyi gözükmüştü bir ara.

Son dakikada yine gaza geldi vurdu,yeteniksiz ya her zamanki gibi dışarı vurdu.

Eboue sene başında mükemmel oynamamıs olabilir ama sene başından beri kötü demek için önce takıma bakmak lazım.Bizim takım sene başından beri çok mu iyi oynuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt