#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki kornerden çok gol atıyoruz 3 yıldır kornerden attığımız gol sayısı 2 maksimum 3 tür.Selçuk ta leş korner kullanıyor sıkıntılı kornerlerimiz zaten.

Korner kullanmasi disinda gayet iyi oynadi. Ben begendim.

selçuk'un kornerlerde rezil ötesi 2 senedir bir tane gol göremedik paso ön direğe kesiyorlar, sabri fantastik tehlikeli ortalar kesiyor hoca çalıştırmış belliki oyuna girdiğinde direk orta kes demiş..

Hamit, Emre, Aydin ve Engin'den verimli oynuyor kesinlikle. Türk oldugu icin Amrabat'a tercih edilebilir ligde. Baska oyuncumuz yok zaten o kanatta.

milletin yapamadigini o yapti dün orta üstüne orta hepside tehlikeli oldu !

Fena ortalar açmıyor bazen. Korneri niye o kullandı, çözemedim.

Sol ayakla daha mı iyi açıyor acaba? :) Ama hakikaten bir düzelme var Eboue'yi ligde rahatıkla rotasyona sokabiliriz.

Bizim taraftar nankör olum. Illaki bir bokluk yapiyorlar. Adam iyiydi iste ne istiyorsunuz? Yok korner kullanmasin falan. Sanki Sneijder'in,Selcuk'un EMRE'nin kornerleri tehlike yaratiyor da ve biz tonla kafa golü atiyoruz. Söyle düsünün bi en son ne zaman kornerden gol attik diye?? Benim aklima sadece Burak'in Manchester'a attigi gol geliyor. Birakin artik ona buna camur atmayi. Sabri gayet iyiydi dün. Dün 5 asist yapabilme ihtimali vardi, tabi öndekiler gol atabilseydi. Ben Sabri rahat Eboue'yle beraber sag kanati götürür 4-2-3-1'de. Zaten baska oyuncumuz yok o bölge icin. Amrabat fos. Engin fos. Aydin allah askina 18'e bile girmesin.

Gayet iyi oynuyor. Ortalari guzel. Emre c oynayacagina Sabri oynasin.

Ama korner kullanmasin kendi kalemize tehlike oldu.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sağ kanattan ortaları etkili ama aynısını sol kanat için söylemek zor...

Sabri yürektir,yüreklidir.Ona yapılan eleştirilerin 10 da 1 diğerlerine yapılmadı.Aydının gezmesini size mi soracaktı diyen Aydını oynatsaydı madem.Sabriye laf söylemeyin.Dünde çok iyi oynadı.

Sabri sıfır yetenekle milyon eurolari cukkalamaktir.

Bruma'nin 90 dakikayi kaldiracak gücü yoksa kesinlikle Sabri ile baslamaliyiz. Emre Colak baslarsa tarihi fark olur.

real maçında sabri oynar oynamalı da bizim taraftarımızda bu sabri düşmanlıgı neden anlamıyorum.gayet faydalı ve öz ve öz GS li

bu eboue'ye 1000 basar. sabrnin futbolunu sevmiyordum şimdi muhtaç kaldık vay be :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt