Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
adam hangi hoca gelirse gelsin yürekli futbolundan hiçbirşey kaybetmiyor. abartmıyorum sabrinin heykelini dikmemiz gerekir. adam bu forumdaki herkesden daha çok galatasaraylı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'nin hiçbir stadında ne Selçuk ile ne de İbrahim Üzülmez ile koro halinde maytap geçilmemiştir. Ve ikisi de bir gazeteye sırtında ceket elinde tespih ile gevşek gevşek röportaj vermemiştir. Ayrıca Fenerde o varmış bjk de bu varmış diye bizde de böyle olmak zorunda mı? Hala gelip bana Sabri'yi savunanlara söyleyecek bir sözüm yok. Kaptanlık zaten dünyanın hiçbir yerinde takımın en yeteneklisine verilmez, genel manada takımda itibar sahibi olan, arkadaşlarını motive edebilenlere verilir. Ama bu Sabri bırak Melo'yu, Eray'a bile söz geçiremez, o derece vasıfsız. Anca ben reyizim diyerek alay konusu olur başka da bir yol olmaz.
Acaba kendisi utanıyormudur acaba
Sabri size müstahak umarım hiç gitmez de görürüm sizi
Kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçelim diyorum ben. Sabri gibi bir futbolcu 25 kişilik kadroda bulunabilir. Bu takımda daha vasıfsız futbolcular da gördüm ben sen rahat ol. Melo'yla yaşananan mevzuya gelince. Olaya objektif bir gözle bakmayı denemelisin bence. Melo'nun yaptığı büyük ayıp birader. Karşında Galatasaray kaptanı var, hadi onu da geçtim insan takım arkadaşını çocuk gibi paylayamaz azarlayamaz.
Hadi takımda tutulmasını anlarım yabancı sınırı vs de Sabri gibi her maç sorun çıkaran, sinirlerine hakim olamayan, takım arkadaşlarına söz geçirmesine ihtimal dahi olmayan birine neden kaptanlık verilir ki? İsterse 30 yıldır takımda olsun.
Hadi takımda tutulmasını anlarım yabancı sınırı vs de Sabri gibi her maç sorun çıkaran, sinirlerine hakim olamayan, takım arkadaşlarına söz geçirmesine ihtimal dahi olmayan birine neden kaptanlık verilir ki? İsterse 30 yıldır takımda olsun.
Bu takımın kaptanı selçuk olmalı bence.
Selçuk da baya pasif ama Sabri'den iyidir yine.