#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 maçta 1 oynayan adam Galatasaray gibi bir takımın nasıl 1. kaptanı olur? futbol takımını yönetmek bu kadar mı zor anlamıyorum. bir takımda her hafta pazubant el mi değiştirir. bülent korkmaz, hakan şükür gibi senede 2-3 maç kaçırmamış adamların kaptanlığından nerelere geldik. verin muslera ya kaptanlığı

İkinci kaptan da balta:)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyaya gelmiş en şanslı insandır kendisi. Belki de 3. ligde olması gerekirken Drogba, Melo, Sneijder, Selçuk gibi adamların, 1905'de kurulan Türkiye'nin en büyük kulübünün kaptanıdır kendisi.

Tek kişilik barajlara takılıp, attığı o muhteşem şutlar, ve takım maç öncesi sahada orta çalışırken yaptığı her orta başarısız olan büyük futbolcudur.

Yıllardır bizim evladımız, reis, ruhunu ortaya koyuyor, en azından onda ruh var gibi saçmalıklarla takımda tutulan ve Galatasaray kaptanı yapılan insan.

En son dün kendi takım arkadaşı Melo'dan azar işiten büyük kaptan.

1112503-17599518-640-360.jpg

Galatasaray tarihinin en yeteneksiz oyuncusu olduğunu düşündüğüm isimdir. Aydın ve Aykut'daki şansdan fazlası var bu adamda.

takimda kaptan olacak 3 kisi var, Hamit, Selcuk, yabancilardan da Melo, gerisi bos. Tartisilmaz.. Hamit sakat olmasa o 1. kaptan olurdu, adam da beyin var cunku, lafi da geciyor, yabancilardan da en istikrarli adamimiz MElo, belki kaptan olursa digerleri de korkudan konusmaz bos bos, zaten en uzun oynayanlardan yabancilar arasinda.. Hemde bu isi rahat yapar.

Drogba ya hayatta vermem, 1 yil olur en fazla, zaten olsa dahada digerlerin ustune cikar..

kaptanlık kulüpte eski olmakla olmuyor maalesef.

tamam takım kaptanına bütün arkadaşları saygı duymalı ama kimse kimseye durduk yere saygı duymaz.

saygıyı hak etmen lazım.

en basitinden o pozisyonda sabri yerine selçuk olsaydı, melo tartışmaya girmezdi.

bunların dışında Allah herkesin çoluğuna çocuğuna sabri sarıoğlu, aydın yılmaz şansı bahtı versin.

Başka bir takımla, başka maceralara açılmasının vakti geldi, geçiyor.

Başka bir takımla, başka maceralara açılmasının vakti geldi, geçiyor.

Sabri kötü oyuncu evet ama diğerlerinden daha mücadeleci. Ama yinede takımda tutulması için bir sebep değildir.

Sabriye atarlanacağınıza Galatasaray kaptanına el kol hareketi yapan meloya atarlanın. Bi taraftan merellleşe küfür et ama benzer katakterli meloya canım cicim de. Sevgi saygı daha önce gelir hele hele takım kaptanını sahada küçük düşürecek kadr saygısız olamazsın.

Sabriyide bugünlere taşıyanlar da ayrıca suçlu.

Boşuna demiyorum sizin desteğiniz göstermelik ve sentetik sevgi diye.

Drogba akşam net 3 gol kaçırdı ama kimse tepki vermiyor. Burak kaçırınca satın gitsin. Sonrada takıma destek vermeyen kesim dürüst taraftar oluyor.

Kimin eşşeğine biniyorsa onun türküsünü çalıyor bazıları.

Suç Sabri'de değil onu bugünlere getirenlerde.

İyi hoş, lazım olunca çıkıyor oynuyor öyle ya da böyle. Ama bu adamın koluna kaptanlık pazubandı takılması kadar saçma bir şey yok. Takımın 4-5 maçta bir kaptanı değişiyor kaptan dediğin adamın devamlılığı olacak. Sabri 4 maçtan birine 11 başlıyor kaptan çıkıyor, Sabri oynamıyor Hakan alıyor, ikisi de oynamıyor Selçuk alıyor. Ortalık malına döndü pazuband. İkincisi otorite yok, liderlik yok Sabri'de. Kaptan dediğin adam söz geçirecek, saygı duyulacak. Bülent Korkmaz'ın kumaşı Hagi'den, Taffarel'den, Popescu'dan ve daha nice kariyerli oyuncudan iyi miydi? Hayır. Ama saygısızlık olmazdı. Bülent'in lafı dinlenirdi. Zira Hakan Şükür'ün hatta Arda'nın da. Sabri'yi takan yok ne yazık ki, bu durumda Melo'ya suç bulamıyorum ben.

şaklaban gibi adamı kalkıp kaptan yaparsan sonuçlarınada katlanırsın. allah aşkına sabrinin neresi uygun kaptanlığa

Sabri kötü oyuncu evet ama diğerlerinden daha mücadeleci. Ama yinede takımda tutulması için bir sebep değildir.

Sabriye atarlanacağınıza Galatasaray kaptanına el kol hareketi yapan meloya atarlanın. Bi taraftan merellleşe küfür et ama benzer katakterli meloya canım cicim de. Sevgi saygı daha önce gelir hele hele takım kaptanını sahada küçük düşürecek kadr saygısız olamazsın.

Sabriyide bugünlere taşıyanlar da ayrıca suçlu.

Boşuna demiyorum sizin desteğiniz göstermelik ve sentetik sevgi diye.

Drogba akşam net 3 gol kaçırdı ama kimse tepki vermiyor. Burak kaçırınca satın gitsin. Sonrada takıma destek vermeyen kesim dürüst taraftar oluyor.

Kimin eşşeğine biniyorsa onun türküsünü çalıyor bazıları.

Yerim onun mucadelesini ne mucadelesi be. Deli danalar gibi kosuyor sadece.

Melo'yu sevmedigimi bilmeyen yok ama Melo hakli. Sen ne karisiyorsun, futbol oynaman mucize iken birak kaptanligi isine bak. Daha tek kisilik baraji gecemeyen adam takimda futbol oynamasini bilen 2-3 adamdan birine ne yapacagini mi soyleyecek.

Ayni Sabri Sneijder'e cekil frikigi selcuk atsin demisti. Sabri kim oluyor be? Yerim onun kaptanligini.

Yerim onun mucadelesini ne mucadelesi be. Deli danalar gibi kosuyor sadece.

Melo'yu sevmedigimi bilmeyen yok ama Melo hakli. Sen ne karisiyorsun, futbol oynaman mucize iken birak kaptanligi isine bak. Daha tek kisilik baraji gecemeyen adam takimda futbol oynamasini bilen 2-3 adamdan birine ne yapacagini mi soyleyecek.

Ayni Sabri Sneijder'e cekil frikigi selcuk atsin demisti. Sabri kim oluyor be? Yerim onun kaptanligini.

Öncelikle sabriyi kaptan seçmek zaten bir yanlışdır. Gelelim asıl meseleye.

Sabri Melonun kart görmemesi için olay yerinden kendisini uzaklaştırmaya çalışıyor. Kaptan olarakda sen istesende istemesende sen sevsende sevmesende oyun içerisinde bazı kararları almak ve uygulamak hakkına sahiptir.

Sabri kaptanlığını yapmaya çalışıyor. Meloda az işine baksa daha iyi olur.

Melo işini yaptığında bizim için önemlidir. Yalnız ağzından köpükler ve küfür eksik olmuyor. Yok ben takım oyuncusunun kaptanına küfür etmesinden hoşlanıyorum, bizim klübe bu yakışıyor diyorsan o senin kişisel tercihindir. Geneli ve gerçeği kapsamıyor. Soruna tersten bakıyorsun bu konuda. Sorun kaptanın kim olacağı değil bu ayrı bir tartışma konusudur. Asıl sorun kimsenin Galatasaray kaptanına sahada saygısızlık yapamayacağıdır.

Öncelikle sabriyi kaptan seçmek zaten bir yanlışdır. Gelelim asıl meseleye.

Sabri Melonun kart görmemesi için olay yerinden kendisini uzaklaştırmaya çalışıyor. Kaptan olarakda sen istesende istemesende sen sevsende sevmesende oyun içerisinde bazı kararları almak ve uygulamak hakkına sahiptir.

Sabri kaptanlığını yapmaya çalışıyor. Meloda az işine baksa daha iyi olur.

Melo işini yaptığında bizim için önemlidir. Yalnız ağzından köpükler ve küfür eksik olmuyor. Yok ben takım oyuncusunun kaptanına küfür etmesinden hoşlanıyorum, bizim klübe bu yakışıyor diyorsan o senin kişisel tercihindir. Geneli ve gerçeği kapsamıyor. Soruna tersten bakıyorsun bu konuda. Sorun kaptanın kim olacağı değil bu ayrı bir tartışma konusudur. Asıl sorun kimsenin Galatasaray kaptanına sahada saygısızlık yapamayacağıdır.

Ben maci izlemedim sadece tartistiklarini biliyordum eger Sabri kart icin Melo'yu uzaklastirmaya calisiyorsa haklidir. Melo'yu hic sevmiyorum zaten bize yakistigini dusunmedigim bir oyuncu ama performansina bir sey demem.

Sırf takımın en eski futbolcusu diye kaptan olması saçma.Kaptan;lider özellikleri olan,diğer oyuncuların kendisine saygı duyduğu oyuncudur.Sabri bu özellikleri barındırmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt