#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O pozisyonda neredeydin reiz!? Akşama lüks arabanla bir İstanbul gecesi yap hadi...

Akılsız herif 80. Dakikada ne diye yerini kaybediyorsunuz Allahtan seneye yabancı kuralı kalkıyor bu yerli çöpleri görmeyiz umarım!!
Maalesef görmeye devam edicez. Galatasarayda düzen böyle. Ünal Başkanimiz o düzene hafiften çomak sokar gibi oldu bakın adamı ne hale getirdiler.

Sağol evladimiz sabri. Apo hemen 3 yıllık sozlesme yapsın. Neredesin ulan sen o pozisyonda?

defans size emanet ben gol atmiya gidiyorum demis beyfendi , kac kere öne cikip bos alan birakti ve kimsede demedi sen nereye gidiyorsun, bir degil iki degil yeter artik be

adi üstünde sabri iste ne bekliyorsunuz
gözünüzde her seyi bu kadar büyütmeyi birakin

Caner Gökhan neredeyse 90 dk çıktı döndü, bu 1 kere çıktı dönemedi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sezon sonu kontratmış peh.

I am the one who knocks!

Lan sana mı kaldı forvetlik? Gol olduğu pozisyonda bomboş bırakmış yerini sanki ilerde bir halt yapıyor. Hay olmayan beynine...

birde ilgimi cekti koray maca girince yanina gitti ve öne dogru bir isaret yapti, ve heralde dediki top sana gelirse allah ne verdiyse öne vur gitsin diye, sen hele bir kendine bak ondan sonra diger futbolculara talimat ver.

Maçı verdi.Geri dönememesinden çok şu durUm beni delirtti:
Topu ortasaha da kapmışız oyuncularımız boş Sneijder tam pas açısında bomboş duruyor fener geri gelmeye çalışıyor.Ama bu MALLL bekliyor bekliyor fener yerleşince Sneijder'e havadan bomba bırakıyor ve potansiyel bir atağımız bu MALLL yüzünden fener kontrasına dönüyor ve olmayacak pozisyonda gol yiyoruz.

NEFRET#55

Maç biteli 3 küsür saat olmasına rağmen hala mevkisine dönmemis.

Maçı verdi.Geri dönememesinden çok şu durUm beni delirtti:
Topu ortasaha da kapmışız oyuncularımız boş Sneijder tam pas açısında bomboş duruyor fener geri gelmeye çalışıyor.Ama bu MALLL bekliyor bekliyor fener yerleşince Sneijder'e havadan bomba bırakıyor ve potansiyel bir atağımız bu MALLL yüzünden fener kontrasına dönüyor ve olmayacak pozisyonda gol yiyoruz.

NEFRET#55
Beyni o kadar ağır işliyor işte ve biz Umut ve Sabri beyinsizi ile sağ kanatta etkili olmaya çalıştık. Ulan koşuyor diye aynı kanatta iki tane bomboş göstermelik koşan futbolcu ile sahaya mı çıkılır. Defans yapmak içinde zeka lazım. Tsi 17.45'de bitti maç benim için, çünkü o vakit ilk 11'i öğrendim

Çok sıkıldım şu olduğu yeri hakketmeyen futbolcular.dan Büyükler arasında bu tür futbolcular en çok bizde var.

birde ilgimi cekti koray maca girince yanina gitti ve öne dogru bir isaret yapti, ve heralde dediki top sana gelirse allah ne verdiyse öne vur gitsin diye, sen hele bir kendine bak ondan sonra diger futbolculara talimat ver.

O benimde dikkatimi cekti bir baskasinin daha gordugunu duymak guzel.Orda aynen senin dedigini dedi top gelirse vur ileriye gitsin dedi.Korayda ilginc bir sekilde denileni yapti.Daha 20 yasinda ve oyuna sonradan dahil olmus bir oyuncuya takimin kaptanlarindan sabri akil almaz bir bicimde en yanlis ogudu veriyor.O an dedim ki biz bu maci kazanirsak Fb kendini sorgulasin.Cunku mantigi bu olan futbolcuyla geride eksikte yakalanirsin sagdan bir atak bile yapamazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt