Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.168
- 1.646
- 1.168
Hemen avatarimi değiştiriyorum rezil herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef görmeye devam edicez. Galatasarayda düzen böyle. Ünal Başkanimiz o düzene hafiften çomak sokar gibi oldu bakın adamı ne hale getirdiler.Akılsız herif 80. Dakikada ne diye yerini kaybediyorsunuz Allahtan seneye yabancı kuralı kalkıyor bu yerli çöpleri görmeyiz umarım!!
Sağol evladimiz sabri. Apo hemen 3 yıllık sozlesme yapsın. Neredesin ulan sen o pozisyonda?
Beyni o kadar ağır işliyor işte ve biz Umut ve Sabri beyinsizi ile sağ kanatta etkili olmaya çalıştık. Ulan koşuyor diye aynı kanatta iki tane bomboş göstermelik koşan futbolcu ile sahaya mı çıkılır. Defans yapmak içinde zeka lazım. Tsi 17.45'de bitti maç benim için, çünkü o vakit ilk 11'i öğrendimMaçı verdi.Geri dönememesinden çok şu durUm beni delirtti:
Topu ortasaha da kapmışız oyuncularımız boş Sneijder tam pas açısında bomboş duruyor fener geri gelmeye çalışıyor.Ama bu MALLL bekliyor bekliyor fener yerleşince Sneijder'e havadan bomba bırakıyor ve potansiyel bir atağımız bu MALLL yüzünden fener kontrasına dönüyor ve olmayacak pozisyonda gol yiyoruz.
NEFRET#55
birde ilgimi cekti koray maca girince yanina gitti ve öne dogru bir isaret yapti, ve heralde dediki top sana gelirse allah ne verdiyse öne vur gitsin diye, sen hele bir kendine bak ondan sonra diger futbolculara talimat ver.