sabri sarıoğlu: bizde bir çilek furyası vardı geçti o dönem. hırslı adam lazım. ribery gelmişti ben futbolcu mu sivil mi kestirememiştim.
sabri sarıoğlu: kulüp bana ne ücret vermeyi teklif ettiyse ben de onu kabul ettim. pazarlık yapmadım. cüneyt abi ve mehmet özbek belirledi
sabri sarıoğlu: sosyal medyada her hareketim olay oluyor. ben ne cirit attım, ne de sakatlandım. bir fotoğraf bile altını doldurmaya yetiyor
sezon başlayınca maaşın üzerinden olası tepkilere karşı hazırladın mı kendini ? sabri sarıoğlu: ben alışığım zaten.
sabri sarıoğlu: ben artık rahatım, bozulmuyorum, sinirlenmiyorum umrumda değil.
sabri sarıoğlu: melo'nun kalıp kalmayacağı ile ilgili bir bilgim yok. galatasaray kişilere bağlı bir kulüp değildir. kalırsa mutlu oluruz.
sabri sarıoğlu: bursa maçında tartıştık sonra melo özür diledi. söylediği gibiyse, takımı ateşlemek için yapmışsa o zaman güzel yapmış.
sabri sarıoğlu: 96 yılında kulübe giriş yapan biri olarak hayalim kariyerimi galatasaray'da sonlandırmak. idollerim cüneyt abi, bülent abi.
Riberi'ye söyledigi şeyleri aynada kendi için söylemeli. Ribery seni top diye oynar. Dua et Bayern Münih gelmesin. Bu herif solda oynuyor. Seni ezip geçmesin.