#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BMQ93Q.jpg

Konunun açık bir şekilde buradan alınıp çöp kutusuna taşınmasını talep ediyorum.

Buna verilen 1 kuruş haram.

Gosterdigin emege eyw. Ama gercek gsli adam kulubunu bu kadar seey yapmazz

Tl de degil dolar aliyor kurda biliyor adama bakk

Sen kimsin ulan o kadar parayi alacaksin.. sanat mi yapiyorsun da tecrubene para verecez..

Pirlo olsa anlarim kosmaz ama adamdab ilik ilik profluk akar..

Sabri kim genclere iyi bir ornek mi
Peki iyi bir topcu mu ?
Kim bu adam ya milli takimin degismezi mi
Bu parayi ona bizden baska verecek enayi kulup var miii

Sabri bunu olurda okuyorsan vefa bekliyorsan isci olacaktin futbolcu degil. Seb bir kotu oynaa hele bakalim..

10001281_658793060888289_4414491193080459823_n.jpg

milletin maytap geçtiği herife 7 mılyon bayılıyoruz.askerde bunun gibi heriflere zozo derlerdi bütün takım sürünürdü sayelerinde

sabri sarıoğlu: bizde bir çilek furyası vardı geçti o dönem. hırslı adam lazım. ribery gelmişti ben futbolcu mu sivil mi kestirememiştim.

sabri sarıoğlu: kulüp bana ne ücret vermeyi teklif ettiyse ben de onu kabul ettim. pazarlık yapmadım. cüneyt abi ve mehmet özbek belirledi

sabri sarıoğlu: sosyal medyada her hareketim olay oluyor. ben ne cirit attım, ne de sakatlandım. bir fotoğraf bile altını doldurmaya yetiyor

sezon başlayınca maaşın üzerinden olası tepkilere karşı hazırladın mı kendini ? sabri sarıoğlu: ben alışığım zaten.

sabri sarıoğlu: ben artık rahatım, bozulmuyorum, sinirlenmiyorum umrumda değil.

sabri sarıoğlu: melo'nun kalıp kalmayacağı ile ilgili bir bilgim yok. galatasaray kişilere bağlı bir kulüp değildir. kalırsa mutlu oluruz.

sabri sarıoğlu: bursa maçında tartıştık sonra melo özür diledi. söylediği gibiyse, takımı ateşlemek için yapmışsa o zaman güzel yapmış.

sabri sarıoğlu: 96 yılında kulübe giriş yapan biri olarak hayalim kariyerimi galatasaray'da sonlandırmak. idollerim cüneyt abi, bülent abi.

Riberi'ye söyledigi şeyleri aynada kendi için söylemeli. Ribery seni top diye oynar. Dua et Bayern Münih gelmesin. Bu herif solda oynuyor. Seni ezip geçmesin.

Biri bana da hak etmediğim halde o kadar para verse bende rahat olurum hiç birşey umrumda olmaz.

Bu adam gerçekten gerizekalı bir de Ribery diyor Allahım.

Ulan seni gören de fabrika işçisi sanar ( işçilere hakaret olmasın).

Umarım Suat-Hakan-Bülent'in 8 şampiyonluk rekorunu kırmadan gider.Bu rekor Sabri'ye hiç yakışmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt