#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrAslandaki Sucu reis daha yeni tweet atıyordu kendisiyle ilgili kadro dışı kalmalı aldığı para çok falan diye altına Arenada 2 maç üst üste ıslıklasanız arkasına bile bakmaz kaçar gider dedim cevap verdi artık yeter öyle olmalı öyle olması için herşeyi yapacam dedi.

Hadi bakalım merakla bekliyorum

ultrAslandaki Sucu reis daha yeni tweet atıyordu kendisiyle ilgili kadro dışı kalmalı aldığı para çok falan diye altına Arenada 2 maç üst üste ıslıklasanız arkasına bile bakmaz kaçar gider dedim cevap verdi artık yeter öyle olmalı öyle olması için herşeyi yapacam dedi.

Taraftar gönderirse gönderir bu çöp tenekesini ancak.Dediğin gibi olsa keşke..

Aldığın para haram zıkkım olsun. Gözüne dizine dursun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taraftar gönderirse gönderir bu çöp tenekesini ancak.Dediğin gibi olsa keşke..

Tek yol o zaten. Sercanla,Aydını nasıl taraftar gönderttiyse buda öyle gidecek. Hiçbir yönetimin bunu göndereceği yok. ultrAslana her ne kadar sinir olsakta geri kalan taraftarlara göre daha çok sözleri geçiyor. Camia içindekiler biliyor ki diğer taraftarları sustururuz bi şekilde ama ultrAslanı karşımıza alırsak dönüşü yok. Bu şaklabanın gitmesinin tek nedeni onlar olur

Sabri Sarıoğlu: "Twitter olunca insanlar daha cesaretli oluyor, benim rahatsız olacağımı düşünüyorlar. Olmuyorum"

Sabri Sarıoğlu: Benim futbolumu her seferinde eleştirenlerin futbolu bilmediklerini düşünüyorum.

NgkQpk.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnşallah söyledikleri lafta kalmaz umarım.Yeter artık gençliğimizi yedi bitirdi bu yeteneksiz.

Abi 4 yaşından beri hatırlıyorum 17 yıldır Galatasaraylıyım yani 13 yılı buna dek geldi. Kanser sebebi resmen ya

1-2 sene kurtulabildik ancak.Prandelliden ne kadar nefret etsekte adam cesaretliymiş.Bir tek o kadro dışı bırakabildi.

Artık evlat emektar v.s olaylarından sıyrılmamız lazım.Adamlara emektar vefa v.s diyerek resmen takımı ipotek ediyoruz.Bizim sayemizde adamlar emekli oluyor.

1-2 sene kurtulabildik ancak.Prandelliden ne kadar nefret etsekte adam cesaretliymiş.Bir tek o kadro dışı bırakabildi.

Artık evlat emektar v.s olaylarından sıyrılmamız lazım.Adamlara emektar vefa v.s diyerek resmen takımı ipotek ediyoruz.Bizim sayemizde adamlar emekli oluyor.

Futbolda vefa oynatmak değil. Hagi gibi baksınlar kendilerine oynasınlar 35'e kadar veya Hakan Şükür gibi ona kimse sesini çıkarmaz. Rezillik bizim şu evlat ve vefa olayları

Vay be...

Adam kendi taraftarına cahil diyor....

Ulan ben başkan olsam bu şerefsizi kucağıma alıp titretirdim ama nerde öyle başkan...

Futbolda vefa oynatmak değil. Hagi gibi baksınlar kendilerine oynasınlar 35'e kadar veya Hakan Şükür gibi ona kimse sesini çıkarmaz. Rezillik bizim şu evlat ve vefa olayları

Bizimde fenerin yaptıgını yapmamız lazım.Adamlar naptı selçuk şahin gibi vasıfsızların alayını temizledi.Aynı operasyonu bizimde yapmamız gerek.

Malatya Pötürge ilçesinde yaşayan Sabri Çelmez isimli vatandaş Sabri Sarıoğlu yüzünden adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu.:asd22:

Malatya Pötürge ilçesinde yaşayan Sabri Çelmez isimli vatandaş Sabri Sarıoğlu yüzünden adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu.:asd22:

:D :D Bu vitaminsiz yüzünden tüm sabriler adını değiştirecek.Hatta gelecekte sabri diye futbolcu çıksa küfür yer bu adam yüzünden.

Sabri Sarıoğlu: "Twitter olunca insanlar daha cesaretli oluyor, benim rahatsız olacağımı düşünüyorlar. Olmuyorum"

Sabri Sarıoğlu: Benim futbolumu her seferinde eleştirenlerin futbolu bilmediklerini düşünüyorum.

keriz taraftarın hem parasını iç ediyor hemde onlara hakaret ediyor.şükürk bir kuruş harcamıyorum bu utanmazlara

Futbol'u emanet ettiğimiz kişilerin beğenmediği Maxi Pereira; 15 maç 6 asist. Sabri; 18 maç 3 asist. Hepsini ilk 3 maçta sözleşme gazıyla yaptı zaten.

Bu adamı en az 1.5 sene daha çekeceğiz.. Ama antremanda her şeyi veriyor, ama altyapıdan çıkmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt