#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan insan bi macta bi kerede biboka yarar beee sen neye yariyorsun bi soyle kazmacik? lan sag tarafa direk diksek senden daha faydali olur amk kazmasi defol git lan bu takimdan o aldigin paralarida munasip biyerine sok allahin kazmasi yeteneksizi

Moderatör tarafında düzenlendi:
zamanında baban prezervatif kullansaydı da sen çıkmasaydın !

Biktim artik bu heriften 14 sene oldu lan dile kolay gelen 14 sene.

Sülük gibi yapisti Allahin cezasi Allahin belasi kazma herif. Bir de gece kongrede buna "gariban" diyen vardi, o herifi bulmak lazim muhtemelen maclari bile izlemiyordur o hiyar yoksa böyle bir laf edemez insan. Lan iskence cekiyoruz 14 senedir.

Gencligim bu kazmayi sag bekte izlemekle gecti. Yil olmus 2015 hala Sabri den medet umuyorlar ya, delirmemek elde degil. Cok samimi söylüyorum ölse bir saniye bile üzülmem, sömürdün bitirdin ulan kocaman kulübü.

Kendime yediremiyorum abi bu herifin futboldan milyonlar kazanmasini. Haram zikkim olsun o paralar.

Galatasaray olmasa acliktan sokaklarda yasardi bu yeteneksiz herif herhalde ama gel gör ki adam Galatasaray sayesinde MULTIMILYONER oldu.

Defolup gittigin gün bayramim olacak.

seni neden oynatırlar sana verilen paraya hadı yabancı sınırı varken bişey demiorum ama bugun hala nasıl sn oynuyorsun kafam almıyor yaa yemin ediyorum bu ulkede nasıl bole bir adam bukadar para kazanır kafam gene almıyor lütfen artık gitsin lütfen...

Kendime yediremiyorum abi bu herifin futboldan milyonlar kazanmasini. Haram zikkim olsun o paralar.

Galatasaray olmasa acliktan sokaklarda yasardi bu yeteneksiz herif herhalde ama gel gör ki adam Galatasaray sayesinde MULTIMILYONER oldu.

defolup gittigin gün bayramim olacak.

Suç bu adamda değil ki,o paraları hangimize versen hayır der ki?Bu adama ooo reiis reyizz 10 milyonu bile hakediyor diyen ergenler ve Ultraslan tayfası en büyük sebebidir bunun.

Yeter lan lan bunun yüzünden yediğimiz goller kaybettiğimiz derbiler.20 senede savunma yapmağı öğrenemedi göt.Davar gibi bak ve uzak dur adamdan sen.

Sabri Sarioglu
Hamza Hamzaoglu
Emre Belozoglu

Nedir Oğullardan cektigimiz mumkunse soyadlari oglu biten oyuncu almayalim.

Bitmiyorlar lan say say bitmiyorlar resmen.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reklam panolarini tekmelesene sabri efendi , ilk gole bakiyorumda gomez üstüne üstüne gelliyor bizim sabri paralel olarak geri geri kosuyor, neyi bekliyorsun sabri? adam iyice ceza sahasina yaklasin sonra vursun diye mi? ben bukadar yeteneksiz bir futbolcu görmedim. adam ilerde podolskiye pas verirkene topu besiktasliya emanet ediyor, o hatayi sanki baska biri yapmis gibi geri kosmuyor. resmen gene kevgire döndü onun kanati.

sabrinin yerine adam mi varda oynatmiyor diyenler icinde, koysun oraya stoperin birini yeminle sabriden daha iyi oynar ileriye cikmasin o stoper kafi

12 13 yil once sag beke fidan dikseydik bugun sabri'den daha iyi sagbek olurdu.
Aldigin parada bir kurusum varsa zehir zikkim olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt