Galatasaray ruhunu en iyi sekilde temsil ediyor

Futbol kariyerini sonlandirdigi an Japonyada Galatasaray SK okulu açip yeni Nagatomolari egitecek insallah

Adamın saha içinde ki pozitif enerjisini geçtim saha dışında da müthiş bir pozitif enerji katıyor takıma

DcBWfPDX4AIB6zD.jpg:large

git gide japon seyircimiz artmakta

Egri oturup dogru konusalim

15 dk'lik olaylar icin insan, takim vs. gommeye bayiliyorsun

Bu gidisle Ahmed Arif rtasa donuseceksin

O da hep Galatasaray icin en iyisini istediginden boyle oldu
Egri oturup dogru konusalim

15 dk'lik olaylar icin insan, takim vs. gommeye bayiliyorsun

Bu gidisle Ahmed Arif rtasa donuseceksin

O da hep Galatasaray icin en iyisini istediginden boyle oldu

Ben muslera, fernando, serdar, linnes, donk, mariano, gomis hariç herkesi gömerim kardeşim babamın oğlu değiller içerde dışarda karakter koyacak topçu lazım bize.

Ahmet abinin dedikleri çıkıyor sadece terim konusunda yanıldı adam ona benzersem ne ala.

Ben muslera, fernando, serdar, linnes, donk, mariano, gomis hariç herkesi gömerim kardeşim babamın oğlu değiller içerde dışarda karakter koyacak topçu lazım bize.

Ahmet abinin dedikleri çıkıyor sadece terim konusunda yanıldı adam ona benzersem ne ala.

Gomis'e laf ettigini unutmus degilim, avatarindi bir de o donem :D Deplasmanda taraftar yokken oynamiyor diyordun.

Tabii ki hicbir futbolcu elestirilmez degildir, ama hepsi ayrica insan. Her mac iyi oynamayabilirler. Saydigin topcular da her mac iyi oynamiyor.

Nagatomo kesinlikle ama kesinlikle fark yaratti. Oyle kucuk bir fark da degil, sampiyon olacaksak payi cok ama cok buyuk. Taraftar olarak destegi kesmemek ve bu performanslarin hakkini vermek cok muhim.

Gomis'e laf ettigini unutmus degilim, avatarindi bir de o donem :D Deplasmanda taraftar yokken oynamiyor diyordun.

Tabii ki hicbir futbolcu elestirilmez degildir, ama hepsi ayrica insan. Her mac iyi oynamayabilirler. Saydigin topcular da her mac iyi oynamiyor.

Nagatomo kesinlikle ama kesinlikle fark yaratti. Oyle kucuk bir fark da degil, sampiyon olacaksak payi cok ama cok buyuk. Taraftar olarak destegi kesmemek ve bu performanslarin hakkini vermek cok muhim.

Gomis'e 1 maç kızdım doğrudur o kadar olur nagatomo yine neysede tutup feguli, belhanda, selçuk, yasine destek vermem hiç umrumda olmazlar.

Şu oynadığımız 14 maçı lato ile oynadığımızı düşünsene tam 1 kabus

Geri
Üst Alt