Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Bence Feg inde kredisi tükenmek üzere
Katiliyorum, onumuzdeki sezon basi belirleyecek her seyi, devre arasina kadar top oynanmazsa o da biter gider.
Umarim Terim sansini iyi kullanir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Feg inde kredisi tükenmek üzere
Hocam naptın; tam korku ruyasiŞu oynadığımız 14 maçı lato ile oynadığımızı düşünsene tam 1 kabusGomis'e laf ettigini unutmus degilim, avatarindi bir de o donemDeplasmanda taraftar yokken oynamiyor diyordun.
Tabii ki hicbir futbolcu elestirilmez degildir, ama hepsi ayrica insan. Her mac iyi oynamayabilirler. Saydigin topcular da her mac iyi oynamiyor.
Nagatomo kesinlikle ama kesinlikle fark yaratti. Oyle kucuk bir fark da degil, sampiyon olacaksak payi cok ama cok buyuk. Taraftar olarak destegi kesmemek ve bu performanslarin hakkini vermek cok muhim.
Bu aklıma gelince suratım İmparator tarafından düdekleneceğine emin olan şenola dönüşüyorHocam naptın; tam korku ruyasi
cok ileri görüşlüymüşsün renkdaşboy 1.70 . hava toplarında rakibin uzun forvetlerine karşı hiçbir şey yapamaz. takımı tanıyıp uyum sorunu aşsın derken birçok hata yapar yaptırır. madem kiralık alacaktınız adam mı kalmadı da inter'in çıkma samurayına bulaştınız ? inşallah verimli olur ama pek umudum yok
bravooooo vallahiKimse övmüyor başarılı olur demiyor. Onun için efsanevi bir performans sergileyecek. Ujfalusi türü
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Eğer kadroya katarsak seneye formamın arkasına nagatomo yazıp burada paylaşacağım
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence transfer döneminin bitmesini beklemek gerekirEğer kadroya katarsak seneye formamın arkasına nagatomo yazıp burada paylaşacağım
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gomis mi, serdar mi, kalirsa nagatomonun formasini mi almaliyim
daha karar veremedim
Ali Naci Küçük: "Nagatomo'nun 2-2,5 milyon Euro bonservis bedeli olacak. Oyuncu da takımda kalmaya sıcak bakıyor. Bu konuda bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum."