Yükselişe Bak :D

Hava toplarında fena değil; boyuna göre.

Gomis'e laf ettigini unutmus degilim, avatarindi bir de o donem :D Deplasmanda taraftar yokken oynamiyor diyordun.

Tabii ki hicbir futbolcu elestirilmez degildir, ama hepsi ayrica insan. Her mac iyi oynamayabilirler. Saydigin topcular da her mac iyi oynamiyor.

Nagatomo kesinlikle ama kesinlikle fark yaratti. Oyle kucuk bir fark da degil, sampiyon olacaksak payi cok ama cok buyuk. Taraftar olarak destegi kesmemek ve bu performanslarin hakkini vermek cok muhim.
Şu oynadığımız 14 maçı lato ile oynadığımızı düşünsene tam 1 kabus
Hocam naptın; tam korku ruyasi

Hocam naptın; tam korku ruyasi
Bu aklıma gelince suratım İmparator tarafından düdekleneceğine emin olan şenola dönüşüyor
279.jpg

boy 1.70 . hava toplarında rakibin uzun forvetlerine karşı hiçbir şey yapamaz. takımı tanıyıp uyum sorunu aşsın derken birçok hata yapar yaptırır. madem kiralık alacaktınız adam mı kalmadı da inter'in çıkma samurayına bulaştınız ? inşallah verimli olur ama pek umudum yok
cok ileri görüşlüymüşsün renkdaş :))

gol sonrası hareketleri tıpkı melo gibiydi yaw dün ilk golden sonraki yumruk sevinci şovunu bulamadım twitterda

Ali Naci Küçük: "Nagatomo'nun 2-2,5 milyon Euro bonservis bedeli olacak. Oyuncu da takımda kalmaya sıcak bakıyor. Bu konuda bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum."

2-2.5 cok 1-1.5 verelim kiralama bedeli verdik zaten Inter'le iliskiler de iyi topcu da gelmek istiyor ayrica bizim istedigimiz topcu Asamoah'i aldilar bu isi huzur icinde cozek

Geri
Üst Alt