- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayıp olmuyorÜzülerek belirtmek istiyorum nagatomoda alkış topçusu
ayıp olmuyor
hidayet sarıdağ
Akhiisar maçındada böyle oynasın ben söylediğimi yutarımda
Hani koreografi ayıp oluyor ünal

peki hidayet engelAkhiisar maçındada böyle oynasın ben söylediğimi yutarımda
Hani koreografi ayıp oluyor ünal
Egri oturup dogru konusalim
15 dk'lik olaylar icin insan, takim vs. gommeye bayiliyorsun
Bu gidisle Ahmed Arif rtasa donuseceksin
O da hep Galatasaray icin en iyisini istediginden boyle oldu
Egri oturup dogru konusalim
15 dk'lik olaylar icin insan, takim vs. gommeye bayiliyorsun
Bu gidisle Ahmed Arif rtasa donuseceksin
O da hep Galatasaray icin en iyisini istediginden boyle oldu
Ben muslera, fernando, serdar, linnes, donk, mariano, gomis hariç herkesi gömerim kardeşim babamın oğlu değiller içerde dışarda karakter koyacak topçu lazım bize.
Ahmet abinin dedikleri çıkıyor sadece terim konusunda yanıldı adam ona benzersem ne ala.
Gomis'e laf ettigini unutmus degilim, avatarindi bir de o donemDeplasmanda taraftar yokken oynamiyor diyordun.
Tabii ki hicbir futbolcu elestirilmez degildir, ama hepsi ayrica insan. Her mac iyi oynamayabilirler. Saydigin topcular da her mac iyi oynamiyor.
Nagatomo kesinlikle ama kesinlikle fark yaratti. Oyle kucuk bir fark da degil, sampiyon olacaksak payi cok ama cok buyuk. Taraftar olarak destegi kesmemek ve bu performanslarin hakkini vermek cok muhim.
Şu oynadığımız 14 maçı lato ile oynadığımızı düşünsene tam 1 kabusGomis'e laf ettigini unutmus degilim, avatarindi bir de o donemDeplasmanda taraftar yokken oynamiyor diyordun.
Tabii ki hicbir futbolcu elestirilmez degildir, ama hepsi ayrica insan. Her mac iyi oynamayabilirler. Saydigin topcular da her mac iyi oynamiyor.
Nagatomo kesinlikle ama kesinlikle fark yaratti. Oyle kucuk bir fark da degil, sampiyon olacaksak payi cok ama cok buyuk. Taraftar olarak destegi kesmemek ve bu performanslarin hakkini vermek cok muhim.
Gomis'e 1 maç kızdım doğrudur o kadar olur nagatomo yine neysede tutup feguli, belhanda, selçuk, yasine destek vermem hiç umrumda olmazlar.
Bence Feg inde kredisi tükenmek üzereBen Feghouli'yi ayiririm ama digerleri tabii tum krediyi tukettiler.
Şu oynadığımız 14 maçı lato ile oynadığımızı düşünsene tam 1 kabus