previewPhoto_eyes_censored.jpg

Arkadaş tecrübeli

Renktaş transfer esnasında sen de oyuncu hakkında bayağa gidip gelmiştin diye hatırlıyorum.

Yok yav o şakaydı, geliyorsa çok iyi gelmiyorsa çok kötü babında kendini avutmaydı. İtalya ligini ciddi ciddi takip ederdim son 2 yılda takip etmiyorum lakin az çok fikrim vardı futbolcuyla alakalı. Olumsuz yorumumu bulamazsın da konu bu değil, aşırı yorumlardan kaçınmak lazım iyi transfer olarak görmemek başka bir şey fikrin olmadan çöp,leş vs demek başka bir şey.

Yok yav o şakaydı, geliyorsa çok iyi gelmiyorsa çok kötü babında kendini avutmaydı. İtalya ligini ciddi ciddi takip ederdim son 2 yılda takip etmiyorum lakin az çok fikrim vardı futbolcuyla alakalı. Olumsuz yorumumu bulamazsın da konu bu değil, aşırı yorumlardan kaçınmak lazım iyi transfer olarak görmemek başka bir şey fikrin olmadan çöp,leş vs demek başka bir şey.
Biliyorum renktaşım, takılmak için yazdım. Bayağa gülmüştüm o dönüşlere. Sivas maçı üzerinden oyuncu değerlendirmesi başlı başına zaten hata. Daha ilk maçına çıkmış oyuncuya abanmak ise trajikomik.

Biliyorum renktaşım, takılmak için yazdım. Bayağa gülmüştüm o dönüşlere. Sivas maçı üzerinden oyuncu değerlendirmesi başlı başına zaten hata. Daha ilk maçına çıkmış oyuncuya abanmak ise trajikomik.

Lato'ya da çok müthiş futbolcu denmişti ilk maçında, neyse.... Ulan GSC deyip geçiştireceğiz ne yapalım.

Yıllar sonra sol bek bulduk. Kusursuz oynadı acayip hızlı bir herif. Böyle devam aslan parçam.

İyi geceler gsc ailesi <3

Çalışkan olduğunu ben de söylemiştim ama bu kadar hazır olmasını beklemiyordum ve pek sık oynamayan biri olduğu için de ağırlaştığını tahmin ediyordum.
Bro adam interde banko oynuyordu. Çaliskan ve çabuk oldugu bilinen birseydi ama ben hucum yonunude begendim. Dahada iyisine ihtiyacimiz olacak.

Milletçe anlık performanslara ce hatta skora göre oyuncu gömme veya tapınma hastalığını üzerimizden atarsak bir gün taktik teknik konuşabileceğiz.

Şöyle diyeyim 2 maçlık kesin olmayan gözlemlerim

Serilik : İyi
Hızlanma : İyi
Savunma Bilgisi: İyi
Teknik: Orta Üstü
Güç : Kötü ( normal olarak)

İkili mücadele de sırtına alıp gidecek tarz Lens vs tarzı isimlere karşı bire bir kaldığında sıkıntı yaşayacaktır. Ama bu futbolu bilmediği için değil. Sürekli böyle durumlarda yerini dolduran stoper veya orta saha olmalı. Çoğu iyi bek fiziksel olarak çok iyi değil zaten. Futbol kollektif oyun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Verdict:

Nagatomo olma ihtimali, Makatomo olma ihtimalinden yuksek gorunuyor simdilik

Oooo Yuto
Hay bastır Yuto
Ölümüne Yuto
Tomo gol gol gol ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Japonya'da hızlı tren

DVlE0wOXkAALllB.jpg

Müthiş bir hücum beki değil tabi ama alan kullanımı çok iyi. Sahip olduğu fundamental ile rahat götürür bu ligi. Dün akşam da önünde Yasin gibi hücum baltalayan bir karakter olmayınca daha etkili gözüktü.

Nagatomo transferi meyvelerini vermeye başladı..

Şimdiden forumda japon markaları boy göstermeye başladı..

111.jpg

Ben zaten japonyalı taraftarların, bu transfere kayıtsız kalamayacağını biliyordum.

Google etiketleri de bunun ispatı: gscimbom, inamoto, inter, inter yuto nagatomo, japan, japon, japon sabri, japonya, kiralık, kiralık sol bek, nagatomo, sabri, sol bek, solbek, yuto, yuto nagatomo, yuto nagatomo sol bek

Atom Karınca
Yalnız o boyuna rağmen hava toplarını bir şekilde alıyor helal olsun.

Ensar, neredesin lan sen? Geçen Rostock limanında bekledim gelmedin?

İsler karisti kenanim uzadik ordan yeni konumu vapsaptan bildiririm sana

Galaxy S2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bilimsel tespit

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

previewPhoto_eyes_censored.jpg

Arkadaş tecrübeli

Ne demek bu adindan utan cuma gibi mubarek isim yakisi omu

Geri
Üst Alt