- 20 Eylül 2009
- 17.760
- 15.968
- 2.613

Arkadaş tecrübeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş transfer esnasında sen de oyuncu hakkında bayağa gidip gelmiştin diye hatırlıyorum.![]()
Biliyorum renktaşım, takılmak için yazdım. Bayağa gülmüştüm o dönüşlere. Sivas maçı üzerinden oyuncu değerlendirmesi başlı başına zaten hata. Daha ilk maçına çıkmış oyuncuya abanmak ise trajikomik.Yok yav o şakaydı, geliyorsa çok iyi gelmiyorsa çok kötü babında kendini avutmaydı. İtalya ligini ciddi ciddi takip ederdim son 2 yılda takip etmiyorum lakin az çok fikrim vardı futbolcuyla alakalı. Olumsuz yorumumu bulamazsın da konu bu değil, aşırı yorumlardan kaçınmak lazım iyi transfer olarak görmemek başka bir şey fikrin olmadan çöp,leş vs demek başka bir şey.
Biliyorum renktaşım, takılmak için yazdım. Bayağa gülmüştüm o dönüşlere. Sivas maçı üzerinden oyuncu değerlendirmesi başlı başına zaten hata. Daha ilk maçına çıkmış oyuncuya abanmak ise trajikomik.
Çalışkan olduğunu ben de söylemiştim ama bu kadar hazır olmasını beklemiyordum ve pek sık oynamayan biri olduğu için de ağırlaştığını tahmin ediyordum.Söylemiştik çok çalışkan oldugunu
abv juve
Gelince ne diyordun, 1ci maci sonra neler diodun.Yıllar sonra sol bek bulduk. Kusursuz oynadı acayip hızlı bir herif. Böyle devam aslan parçam.
İyi geceler gsc ailesi <3
Bro adam interde banko oynuyordu. Çaliskan ve çabuk oldugu bilinen birseydi ama ben hucum yonunude begendim. Dahada iyisine ihtiyacimiz olacak.Çalışkan olduğunu ben de söylemiştim ama bu kadar hazır olmasını beklemiyordum ve pek sık oynamayan biri olduğu için de ağırlaştığını tahmin ediyordum.
Ensar, neredesin lan sen? Geçen Rostock limanında bekledim gelmedin?
![]()
Arkadaş tecrübeli
Bekliyorum.İsler karisti kenanim uzadik ordan yeni konumu vapsaptan bildiririm sana
Galaxy S2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Bilimsel tespit
Galaxy S2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi