Lato dan sonra oraya direk diksek o bile ilac gibi gelirdi. En azindan rakibe asist yapmazdi direk.

Bu yorumu Nagatomo dan bagimsiz yapiyorum, sacmasapan ithamlarda bulunmasin kimse diye belirteyim.

Bugün cok begendim, hep böyle pir pir kosan mücadele eden ve futbol oynamasini bilen bekleri görmek istemisimdir takimda.

Böyle oynarsa seneye de kalmalı. Banko sok bek işte.

Genç ucuz scout transferi yapsınlar yedek için. Tutarsa o genç sonrasında ne güzel işte.

Nagatomo hakkinda ne demisim cikarsana? Laf degil, icraat görelim bi bakalim ne yazmisim. Fazla mesajim yok zaten, 2. dk da bulursun, yerse tabi.
89f2dceabbc2edfb9329fffacef3e8df.jpg

Bu Alemin Tek Kralı

89f2dceabbc2edfb9329fffacef3e8df.jpg

Bu Alemin Tek Kralı
Kiralama bedeli 1 milyon diye konusuluyordu. Mesajda yanlis olan nedir? 6 aylik 1 milyon kiralama bedeli kazik degilmi sence?

Nagatomonun oyunu ve yetenegi hakkinda yorum bile yapmamisim. Kendini komik duruma düsürme la, git Belhandayi öv biraz.

Son düzenleme:
Kiralama bedeli 1 milyon diye konusuluyordu. Mesajda yanlis olan nedir? 6 aylik 1 milyon kiralama bedeli kazik degilmi sence?

Nagatomonun oyunu ve yetenegi hakkinda yorum bile yapmamisim. Kendini komik duruma düsürme la, git Belhandayi öv biraz.
Anlat anlat heyecanlı oluyor

Bu Alemin Tek Kralı

Anlat anlat heyecanlı oluyor

Bu Alemin Tek Kralı
Sen bu forumda neden herkesle diyaloga girip argümanlarla karsilik veremiyorsun? 15 yasindaki cocuk gibi ortaya birsey atip kendini dahi savunamiyorsun. Zekan yeterli degilmi, yeterli degilse söyle bilelim.

Orda 1m kiralama bedeli dogru ise yaziyor, dogru olmadigina göre (kiralama bedeli 500bin) yorumum gecerli olmuyor. 24 saat forumda takilip ergenlik yapacagina okula git, dersine bak, sosyal hayata yönel.

Olumlu gibi suana kadar, devamini gormek lazim.

Bunada cevap veremedi :hat:

Allahtan kulübü sizin gibi 6 aylik 1milyon ödemeye razi olan yöneticiler yönetmiyor. Benim yorumum tamamen finansal acidan bir yorum olmus, Nagatomoya teknik anlamda deginmemisim bile.

Ama kendisi ofansif katki beklemeyin yazmis örnegiyle, utanmadan üstüne cikmaya calisiyor. Insanda biraz utanma olmaz mi arkadas, cidden hayret ediyorum.

Yuto Nagatomo | 長友佑都‏@YutoNagatomo5
勝ちました! 僕のクロスをゴミスがきっちり決めてくれました
1f44d.png
得点に絡めるのは格別ですね。 得点後のパフォーマンスも決まってます。笑 Important victory keep on fighting
1f4aa.png
yola devam
1f4aa.png
1f4aa.png

DXYqnJNX0AM7kwq.jpg

Seviyeli tartışmayalım küfür görelim

Sene sonu alalım bu adamı, biz daha iyisini alamayız.. Yazın sol bek diye çıldırmaktan iyidir..

Tebrik ediyorum kendisini bizlik değil deyip eleştirmiştim kendisini ilk geldiğinde sry nagatamom ama fena yanıltı yüreyudur Japon Aslan

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt