gördüğüm en iyi nusret taklidi yaw bravo sana japon <3

Ilk geldiginde bu kim.... nerden geliyor.. haaa Fatih Terim getirdi tamam gorelim.. lato dan kotu olmais imkansiz derken.. bir an bizim agir kalan savunmamiza cok onemli bir katkida bulunmasi beni mest etti.

Her hali ile bize faydali bir oyuncu.. henuz "aliskanliklar" olmadigindan dolayi biraz bazen ariyor gibi ama bence cok iyi.

bizim kanatlar sezon basinda anca mariano var derken bir anda eyva mariano sakatlandi yandik derken Baya rahatladik.

Mariano - Nagatomo - Linnes bu 3lunun yanin bir de sol bek yedek lazim ozaman, gecelim diyer pozisyonlara....

Ninja olacakmış futbolcu olmuş gibi bir hali var

gördüğüm en iyi nusret taklidi yaw bravo sana japon <3

DcCB52OX0AEkU5m.jpg

Nagatomo'yu kullanarak Kagawa, Nakajima gibi Japon yetenekleri takima kazandirmaliyiz

Japon oyuncu shortlisti yapmistim gecen, ektedir, kulube de mail atacagim:

1) Shinji Kagawa ( 香川 真司 )
2) Yuya Kubo ( 久保 裕也 )
3) Yoshinori Muto ( 武藤 嘉紀 )
4) Yuya Osako ( 大迫 勇也 )
5) Ryota Morioka ( 森岡 亮太 )
6) Takumi Minamino ( 南野 拓実 )
7) Shoya Nakajima ( 中島 翔哉 )
8) Ritsu Doan ( 堂安 律 )

Nagatomo'yu kullanarak Kagawa, Nakajima gibi Japon yetenekleri takima kazandirmaliyiz

Japon oyuncu shortlisti yapmistim gecen, ektedir, kulube de mail atacagim:

1) Shinji Kagawa ( 香川 真司 )
2) Yuya Kubo ( 久保 裕也 )
3) Yoshinori Muto ( 武藤 嘉紀 )
4) Yuya Osako ( 大迫 勇也 )
5) Ryota Morioka ( 森岡 亮太 )
6) Takumi Minamino ( 南野 拓実 )
7) Shoya Nakajima ( 中島 翔哉 )
8) Ritsu Doan ( 堂安 律 )

Ritsu Doan'in bir macini izledim, fena oyuncu degil, ayni Nagatomo gibi cok hareketli, Groningen 1.7m odeyip bonservisini almis, henuz 19 yasinda, takip edilmesi gereken bir isim. Gelecek sezon patlama yapabilir.

bck maçında usturuplu vaziyette kart uyarısıyla, hakem aydınus'u aydınakıl yaparak 2. kaptanlığa aday gösterilebileceğini ispatladı sayılır..

Geri
Üst Alt