56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Maçın öncesindeki gün yarışma açılması yasak :) Haftasonu için ise zaten artık yapamayacağımı söylemiştim :) Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dışında benim yarışma organize edebilmem şu sıralar mümkün değil.

Bu arada sen arapsın yaparsın ne la :oley:

İsmail kartala başlik açmişlardi antuda sen arapsin yaparsin diye:D Bugün perşembe işte yap gitsin:P

Maçın öncesindeki gün yarışma açılması yasak :) Haftasonu için ise zaten artık yapamayacağımı söylemiştim :) Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dışında benim yarışma organize edebilmem şu sıralar mümkün değil.

Bu arada sen arapsın yaparsın ne la :oley:

BENDE ARABIM

ERMAN BEY
ARAPLARA KASTINIZ MI VARDI? :mad:

arap düşmanı bey
57yi salınız

57 yi pazartesiden önce salamam :D Başka bir mod arkadaşımız yapabilir hatta Aslan Türkoğlu kardeşim çok atıp tutuyordu 57.yi o yapabilir bence :P

Vizyon yarışmaları üç lobinin katıldığı ve sonunda porsukların kazandığı bir yarışmadır.

Maç öncesi ve maçın olduğu gün yarışma yapılmaması konusunda adminler haklı beyler, maçın ne getireceği belli değil; mesela çok iyi oynayıp fark atsakta yarışma umrumda olmaz, Allah korusun puan kaybetsekte yarışma umrumda olmaz. Dolayısıyla b.unu çıkartmanın alemi yok :D

Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama her gün yarışma mı olur beyler? :D Playlistimde şarkı kalmadı sayenizde.

Vizyon yarışmaları üç lobinin katıldığı ve sonunda porsukların kazandığı bir yarışmadır.
Kedilerin liderinin son yorumlarına da dikkat çekmek istiyorum :D Şiraze öyle bir kaydı ki toparlanamıyorlar :D Hala daha şuursuz bir şekilde ESC'nin Galatasaray'ı olduklarını iddia etmekler kendileri :oley:

Maçtan sonra sonucu söylersin abi 11 gibi.:D Sen porsuksun yaparsin:D

@Aslan Türkoğlu madem milleti düşünüyorsun yarişma yap.:38573:
@Aslan Türkoğlu şu anda milleti istese de düşünemez :D Camii duvarına işedikten sonra geri vitese taktı kendileri :asd22: Aldım deyipte hala yerli yerinde duran kellelerin alay konusu oldukça yarışma yapmayın demeye başladı :D Durumlar vahim yani pek üstelemeyin :P Bir de kedilerin dediğine göre Aslan kardeşimde sekiztaşlı duruşu varmış :D

Halk yarışmaya doymuyor. Haklılarda. Elimizdeki nadir eğlencelerden birisi oldu Eurovision. Bir çocuğun sokakta oynadığı saklambaç ona ne ifade ediyor ise bizim için de Eurovision o dur. :-)

GT-I9300 Tapatalk

@Aslan Türkoğlu şu anda milleti istese de düşünemez :D Camii duvarına işedikten sonra geri vitese taktı kendileri :asd22: Aldım deyipte hala yerli yerinde duran kellelerin alay konusu oldukça yarışma yapmayın demeye başladı :D Durumlar vahim yani pek üstelemeyin :P Bir de kedilerin dediğine göre Aslan kardeşimde sekiztaşlı duruşu varmış :D

Bu mesajı yazmak için Emrah'tan onay aldın bari? Sen ondan haber ver. :D

Bu mesajı yazmak için Emrah'tan onay aldın bari? Sen ondan haber ver. :D
Kendisine sor :D Lakin bu kafayla devam edersen yarışmalar bölümüne yazabilmek için benden onay almak zorunda kalacaksın kardeşim :D Bunu göz önünde bulundurarak mesaj yazman hayrına olur. Sonra uyarmadı deme :asd22:

Kendisine sor :D Lakin bu kafayla devam edersen yarışmalar bölümüne yazabilmek için benden onay almak zorunda kalacaksın kardeşim :D Bunu göz önünde bulundurarak mesaj yazman hayrına olur. Sonra uyarmadı deme :asd22:

Ne demek istediğini anlamadım abi. Kafa iyi herhalde. :D

Geri
Üst Alt