56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Kedi lobisi başkanı dedi dün :D

Eski mesajları okudum. Yahu sen ne pis adammışsın Erman abi. :D Resmen gözümde bittin yeminle. Bir de utanmadan iftira atıyorsun. Kedi lobisi başkanı saygıdeğer Arda abim dün aksine beni savundu. Ama sen yok traşlı yele, yok beşiktaş falan olmuyor bunlar. Hele hele beşiktaş ile benim ismimi bir daha aynı cümlede kullanma lütfen. ;)

@Aslan Türkoğlu şu anda milleti istese de düşünemez :D Camii duvarına işedikten sonra geri vitese taktı kendileri :asd22: Aldım deyipte hala yerli yerinde duran kellelerin alay konusu oldukça yarışma yapmayın demeye başladı :D Durumlar vahim yani pek üstelemeyin :P Bir de kedilerin dediğine göre Aslan kardeşimde sekiztaşlı duruşu varmış :D

Şike, rüşvet, şarkı hırsızlığı, biat derken şimdi de iftiraya mı başladın Erman :D

@Erman Türker Sitede ağırlık var. Neler karıştırdın yine ?
Sitede bir sorun yok kardeşim :D Sadece sende olması lazım ve görünen o ki aynen ayarladığım şekilde :D Bir sorun yok yani :asd22:

Eski mesajları okudum. Yahu sen ne pis adammışsın Erman abi. :D Resmen gözümde bittin yeminle. Bir de utanmadan iftira atıyorsun. Kedi lobisi başkanı saygıdeğer Arda abim dün aksine beni savundu. Ama sen yok traşlı yele, yok beşiktaş falan olmuyor bunlar. Hele hele beşiktaş ile benim ismimi bir daha aynı cümlede kullanma lütfen. ;)
İftira yok senin için alenen sekiztaşlı duruşu var dedi :D Daha sonradan mesajlarını editleyip yumuşattıysa bilemem tabi ki :asd22: Bu arada yok Aslan kardeşim yok Arda ağabeyim falan ne ayak? :D Tam Galatasaray karşısında ezilince kutsal ittifak yapan şikebahçe ve sekiztaş gibisiniz maşallah :D

Vallahi kullanma falan demişsin de komidinler olarak bildiğin ESC'nin sekiztaşı oldunuz şaka maka ahahahahh :D

Şike, rüşvet, şarkı hırsızlığı, biat derken şimdi de iftiraya mı başladın Erman :D
Bu millet artık bunları yemiyor Arda ağabey :D Başka bir yöntem bulmanız gerekiyor :asd22: Mesela ESC'nin şikebahçesi olarak yine ESC'nin sekiztaşı komodinler ile aleni bir kutsal ittifak anlaşması belki durumunuzu kurtarabilir :oley:

Bu millet artık bunları yemiyor Arda ağabey :D Başka bir yöntem bulmanız gerekiyor :asd22: Mesela ESC'nin şikebahçesi olarak yine ESC'nin sekiztaşı komodinler ile aleni bir kutsal ittifak anlaşması belki durumunuzu kurtarabilir :oley:

Ya... Demek ittifak yapıyoruz öyle mi?

pgB9za.png

Bu tekliften sonra kurucu porsuk üyelerinizden Alpay'a ne cevap vermişim acaba?

mP15E8.png

İşte böyle Erman bey. Komodolar şiker ama asla şike yapmaz! ;) Hele ittifak hiç yapmaz!

pgB9za.png

mP15E8.png

İşte böyle Erman bey. Komodolar şiker ama asla şike yapmaz! ;) Hele ittifak hiç yapmaz!

Erman Bey bunu görünce Şekip gibi intihara girişebilir ne yaptiniz aslan bey

pgB9za.png

mP15E8.png

:red:

Geri
Üst Alt