- 10 Nisan 2013
- 58.853
- 42.141
- 3.943
YooYarışma var mı bugün beyler![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YooYarışma var mı bugün beyler![]()
Anladın sen anladın :asd22: Bir de sende sekiztaşlı duruşu varmış diye bir rivayet dolanıyor ortalıkta ne diyorsun?Ne demek istediğini anlamadım abi. Kafa iyi herhalde.![]()
Anladın sen anladın :asd22: Bir de sende sekiztaşlı duruşu varmış diye bir rivayet dolanıyor ortalıkta ne diyorsun?![]()
Herşeye neden yok diyorsun Emrah Adminim yap bir güzellik bize
Kedi lobisi başkanı dedi dünKim diyor yahu?
Önüne gelene güzellik yap diyeceğine sen yapsana kardeşimHerşeye neden yok diyorsun Emrah Adminim yap bir güzellik bize![]()
Herşeye neden yok diyorsun Emrah Adminim yap bir güzellik bize![]()
Kedi lobisi başkanı dedi dün![]()
@Aslan Türkoğlu şu anda milleti istese de düşünemezCamii duvarına işedikten sonra geri vitese taktı kendileri :asd22: Aldım deyipte hala yerli yerinde duran kellelerin alay konusu oldukça yarışma yapmayın demeye başladı
Durumlar vahim yani pek üstelemeyin
Bir de kedilerin dediğine göre Aslan kardeşimde sekiztaşlı duruşu varmış
![]()
Sitede bir sorun yok kardeşim@Erman Türker Sitede ağırlık var. Neler karıştırdın yine ?
İftira yok senin için alenen sekiztaşlı duruşu var dediEski mesajları okudum. Yahu sen ne pis adammışsın Erman abi.Resmen gözümde bittin yeminle. Bir de utanmadan iftira atıyorsun. Kedi lobisi başkanı saygıdeğer Arda abim dün aksine beni savundu. Ama sen yok traşlı yele, yok beşiktaş falan olmuyor bunlar. Hele hele beşiktaş ile benim ismimi bir daha aynı cümlede kullanma lütfen.
![]()
Bu millet artık bunları yemiyor Arda ağabeyŞike, rüşvet, şarkı hırsızlığı, biat derken şimdi de iftiraya mı başladın Erman![]()
Bu millet artık bunları yemiyor Arda ağabeyBaşka bir yöntem bulmanız gerekiyor :asd22: Mesela ESC'nin şikebahçesi olarak yine ESC'nin sekiztaşı komodinler ile aleni bir kutsal ittifak anlaşması belki durumunuzu kurtarabilir
ley:
Özlettin özleteceğin kadarÖzleyin biraz
Tapatalk
Ya... Demek ittifak yapıyoruz öyle mi?
![]()
Bu tekliften sonra kurucu porsuk üyelerinizden Alpay'a ne cevap vermişim acaba?
![]()
İşte böyle Erman bey. Komodolar şiker ama asla şike yapmaz!Hele ittifak hiç yapmaz!
Sitede bir sorun yok kardeşimSadece sende olması lazım ve görünen o ki aynen ayarladığım şekilde
Bir sorun yok yani :asd22:
Ağabey ben yarışmacıyımÖnüne gelene güzellik yap diyeceğine sen yapsana kardeşim![]()
Ya... Demek ittifak yapıyoruz öyle mi?
![]()
Bu tekliften sonra kurucu porsuk üyelerinizden Alpay'a ne cevap vermişim acaba?
![]()
İşte böyle Erman bey. Komodolar şiker ama asla şike yapmaz!Hele ittifak hiç yapmaz!