- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.752
- 2.868
Hepimiz Kanada'da yaşamıyoruz birader57. Yarışma bu gece açılacak mı![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepimiz Kanada'da yaşamıyoruz birader57. Yarışma bu gece açılacak mı![]()
![]()
Şampiyon olursam demiştim CanDereceye girdiğine göre 57'yi sen açarsın artık.
Olsun hepimiz daha uyanıgız sonuçta ağabeyHepimiz Kanada'da yaşamıyoruz biraderOranın saatine göre konuşmayalım lütfen
![]()
Şampiyon olursam demiştim Can![]()
Sende benim yarışmalara katılamazlar listesine girdin kardeşimEmanet şarkıyla kürsü gördün yetmez mi :asd22:
Sende benim yarışmalara katılamazlar listesine girdin kardeşim![]()
![]()
The badabook'u nasıl bilirsin ? İzlenir mi?
Hele sen hiç konuşma Serkan' ın şampiyon şarkısını yürütmüşsün, sonradan farkettim![]()
Benim burada patlattığım şarkılar ile kediler derece yapınca bir şey yok biz yapınca auvv.
Serkan kardeşimin şarkısını göndere çektik. Bir yarışma sonra da başarının tesadüf olmadığını hem de bir ''pop'' şarkı ile 3. olarak gösterdim .
İlk 5-10 yarışmada ki gibi olsa katılımcılar 1. de olurdu ''Torn'' o kadar da iddialıyım bu konuda.
Sahi sen katılsan puan verir miydin diyerek de bitireyim bari.![]()
Sende benim yarışmalara katılamazlar listesine girdin kardeşim![]()
![]()
Emrah'ın her yarışmada değil de sadece kendi düzenlediği yarışmada avatar büyütme ödülü vermesi, onun ne kadar diktatör ruhlu biri olduğunun kanıtıdır. Şüphesiz ki, kellesi için artık geri sayım başlamıştır!
Edit: Günün ilk kellesini de aldık. Hayırlı olsun beyler.
-Gülüşmeler-
Tapatalk
Hepimiz Kanada'da yaşamıyoruz biraderOranın saatine göre konuşmayalım lütfen
![]()
Maçın öncesindeki gün yarışma açılması yasak57. Yarişmayi istiyoruz abi. Yarin maç varley: Sen arapsin yaparsin. Pardon antu araya girdi.
![]()
Maçın öncesindeki gün yarışma açılması yasakHaftasonu için ise zaten artık yapamayacağımı söylemiştim
Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dışında benim yarışma organize edebilmem şu sıralar mümkün değil.
Bu arada sen arapsın yaparsın ne laley:
Ne alakaNe oldu beğenemedin mi ? İngiliz kraliyet ailesi mensubu falan mısınız?
Ne alakaley: Bu yeni avatar seni çok bozdu kardeşim
Bir an önce 175x175 avatar alman dileği ile
Çünkü başka türlü normale döneceğin yok :asd22:
Arkadaş arap değilken "Arap değilim" demek ne zamandan beri ırkçılık oldu?Bırak şimdi avatarı falan, ırkçı bilinçaltını ortaya çıkardım işte![]()