56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Hele sen hiç konuşma Serkan' ın şampiyon şarkısını yürütmüşsün, sonradan farkettim :D

Benim burada patlattığım şarkılar ile kediler derece yapınca bir şey yok biz yapınca auvv. :D

Serkan kardeşimin şarkısını göndere çektik. Bir yarışma sonra da başarının tesadüf olmadığını hem de bir ''pop'' şarkı ile 3. olarak gösterdim .:D

İlk 5-10 yarışmada ki gibi olsa katılımcılar 1. de olurdu ''Torn'' o kadar da iddialıyım bu konuda. :D

Sahi sen katılsan puan verir miydin diyerek de bitireyim bari. :)

Benim burada patlattığım şarkılar ile kediler derece yapınca bir şey yok biz yapınca auvv. :D

Serkan kardeşimin şarkısını göndere çektik. Bir yarışma sonra da başarının tesadüf olmadığını hem de bir ''pop'' şarkı ile 3. olarak gösterdim .:D

İlk 5-10 yarışmada ki gibi olsa katılımcılar 1. de olurdu ''Torn'' o kadar da iddialıyım bu konuda. :D

Sahi sen katılsan puan verir miydin diyerek de bitireyim bari. :)

Ben vermemiştim, önceki sayfalarda puanlamamı yapmıştım :D

Sende benim yarışmalara katılamazlar listesine girdin kardeşim :D :)

Usta son anda BEATLES'e puan vermeme huyumu bozup verdiğim 5 puan ile kendimi ikincilikten 3. lüğü indirdim. :D

Bunun şerefine artık porsukların adaletini gören bir kişi olarak kararlarını gözden geçirirsin diye umuyoruz. :)

kazananlari tebrik ediyorum.

kendi adimada yanlis birseyler yapiyorum heralde deyip geciyorum.

Emrah'ın her yarışmada değil de sadece kendi düzenlediği yarışmada avatar büyütme ödülü vermesi, onun ne kadar diktatör ruhlu biri olduğunun kanıtıdır. Şüphesiz ki, kellesi için artık geri sayım başlamıştır!

Edit: Günün ilk kellesini de aldık. Hayırlı olsun beyler.

Emrah'ın her yarışmada değil de sadece kendi düzenlediği yarışmada avatar büyütme ödülü vermesi, onun ne kadar diktatör ruhlu biri olduğunun kanıtıdır. Şüphesiz ki, kellesi için artık geri sayım başlamıştır!

Edit: Günün ilk kellesini de aldık. Hayırlı olsun beyler.

-Gülüşmeler-

Tapatalk

57. Yarişmayi istiyoruz abi. Yarin maç var:oley: Sen arapsin yaparsin. Pardon antu araya girdi.:D
Maçın öncesindeki gün yarışma açılması yasak :) Haftasonu için ise zaten artık yapamayacağımı söylemiştim :) Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dışında benim yarışma organize edebilmem şu sıralar mümkün değil.

Bu arada sen arapsın yaparsın ne la :oley:

Maçın öncesindeki gün yarışma açılması yasak :) Haftasonu için ise zaten artık yapamayacağımı söylemiştim :) Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dışında benim yarışma organize edebilmem şu sıralar mümkün değil.

Bu arada sen arapsın yaparsın ne la :oley:

Ne oldu beğenemedin mi ? İngiliz kraliyet ailesi mensubu falan mısınız?

Bırak şimdi avatarı falan, ırkçı bilinçaltını ortaya çıkardım işte :D
Arkadaş arap değilken "Arap değilim" demek ne zamandan beri ırkçılık oldu? :D 3. porsuk şampiyonluğundan sonra siz mırnavların şirazesi kaydı iyice :D Bir süre ırak durmakta fayda var :asd22:

Geri
Üst Alt