56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Tartışmak yersiz diyoruz hala tartışmak istiyorsun Erman :D

Şu an gözümde "Biz şike yapmadık" diye Fenerliler, "Yemedik ulan yemedik" diyen Bjk' li çocuk gibisin :D
Vallahi ağabey sen de şu an benim gözümde bate borisov, victoria plzen vs... gibi köy takımlarını eleyip sonra da "Türkiye'nin Avrupadaki en başarılı en büyük kulübüyüz" diye iddaa eden fenerli veledler gibisin kusura bakma :D :D

Tartışmak yersiz diyoruz hala tartışmak istiyorsun Erman :D

Şu an gözümde "Biz şike yapmadık" diye Fenerliler, "Yemedik ulan yemedik" diyen Bjk' li çocuk gibisin :D

Arda abi herkesi tebrik ettik ama en büyük tebriği sen hak ediyorsun.

Tebrikler. Neredeyse Tuncay'ı bile şampiyon yapıyordun. :asd22:

Vallahi ağabey sen de şu an benim gözümde bate borisov, victoria plzen vs... gibi köy takımlarını eleyip sonra da "Türkiye'nin Avrupadaki en başarılı en büyük kulübüyüz" diye iddaa eden fenerli veledler gibisin kusura bakma :D :D

Cesaret hapları iktidarsızlık yapıyormuş Erman, fazla kullanma :D

Cesaret hapları iktidarsızlık yapıyormuş Erman, fazla kullanma :D
Hapla mapla işimiz olmaz hamdolsun :D Köşeye sıkışınca çamura yatmakta yine tam bir fener karakteristiğidir ağabey hatırlatırım :D Ortaya serilen bu kadar benzerlikten sonra gel inat etme artık kabul edin ESC'nin feneri olduğunuzu :D

SOM'um büyüyecek diye sevindiydim bende :38573:

Hapla mapla işimiz olmaz hamdolsun :D Köşeye sıkışınca çamura yatmakta yine tam bir fener karakteristiğidir ağabey hatırlatırım :D Ortaya serilen bu kadar benzerlikten sonra gel inat etme artık kabul edin ESC'nin feneri olduğunuzu :D

Papağana bağladın güzel kardeşim, bu bile kuş olduğunuzun bir göstergesi :D

Şampiyon olduğun yarışmada ki şarkın çalıntı, avatarın haksız yere büyük... Nasıl bir adam oldun yahu sen böyle :D

Seni protesto etme amaçlı avatarımı değiştiriyorum.
O avatarı Emrah'ın yarışmasında Farid Farjad - Fikrimin İnce Gülü parçası ile dereceye girdiğim için kazandım kardeşim :D Hatta o yarışma Ayberk 1, Ozan 2, Ben 3. oldum :D Hani şu sizin sondan yaptığınız kürsü işgalinin doğrusunu biz yaptık :D O yarışmada da avatar ödülü vardı şans işte yapacak birşey yok :D

Edit: Sen avatarını değiştirmeye bahane arıyorsun bence :D

O avatarı Emrah'ın yarışmasında Farid Farjad - Fikrimin İnce Gülü parçası ile dereceye girdiğim için kazandım kardeşim :D Hatta o yarışma Ayberk 1, Ozan 2, Ben 3. oldum :D Hani şu sizin sondan yaptığınız kürsü işgalinin doğrusunu biz yaptık :D O yarışmada da avatar ödülü vardı şans işte yapacak birşey yok :D

Edit: Sen avatarını değiştirmeye bahane arıyorsun bence :D

1 ay geçti ama üstünden... Bundan böyle yeni avatarım bu... Ne zaman haksızlıklar son bulur o zaman değiştiririm.

Mehmet Arslaner çok şık olmuş yeni avatarın.

Çok anarşik bir lobiyiz ha, protesto işinde üstümüze yok :D

1 ay geçti ama üstünden... Bundan böyle yeni avatarım bu... Ne zaman haksızlıklar son bulur o zaman değiştiririm.

Güzel avatarmış kardeşim güle güle kullan ahahahah :D :D

Geri
Üst Alt