- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.752
- 2.868
Anarşik lobiye gel :2aloh1: Yeterrr karnıma ağrılar girdi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar abi, yapacak bir şey yok.@Mehmet Arslaner çok şık olmuş yeni avatarın.
Çok anarşik bir lobiyiz ha, protesto işinde üstümüze yok![]()
Teşekkürler.![]()
Güzel avatarmış kardeşim güle güle kullan ahahahah![]()
![]()
EyvahAdaletin olmadığı yerde anarşi başlar abi, yapacak bir şey yok.![]()
Eyvahley: Fenerden trabzona evrilmeye başladılar şimdi de :2aloh1:
Avtar yakıyor Mehmet. Yani hiç bişey olmasa bile Emrah 3-5 puan atmalı bence profile.1 ay geçti ama üstünden... Bundan böyle yeni avatarım bu... Ne zaman haksızlıklar son bulur o zaman değiştiririm.
Avtar yakıyor Mehmet. Yani hiç bişey olmasa bile Emrah 3-5 puan atmalı bence profile.
GT-I9300 Tapatalk
Müzemizde çalıntı kupa yok elhamdülillah... Her özelliğin fenere selam çakıyor hala böyle konuşabiliyorsun, pes vallahi... :gsbayrak:
Bu akşam itibari ile BPL'nin Galatasaray, ML'nin fenerbahçe olduğu konusunu kesinleştirdik kardeşimMüzemizde çalıntı kupa yok elhamdülillah... Her özelliğin fenere selam çakıyor hala böyle konuşabiliyorsun, pes vallahi... :gsbayrak:
![]()
Ryu' mi o avatar![]()
AhahahhaahHall of fame veya GSC puan istemiyorum Eray bey... Hitler'in stalingrad'a taktığı gibi, büyük avatara takmış durumdayım.
Aslında bizim Teknik Ekip yapar, halleder o işi. Yapmalı yani, adı üzerinde Teknik Ekip.Hall of fame veya GSC puan istemiyorum Eray bey... Hitler'in stalingrad'a taktığı gibi, büyük avatara takmış durumdayım.
Galatasaraylı dediğin avatara bunu koyar;![]()
Ryu' mi o avatar![]()
Aslında bizim Teknik Ekip yapar, halleder o işi. Yapmalı yani, adı üzerinde Teknik Ekip.
GT-I9300 Tapatalk
Ken'i hiç sevmem, küçükken az ağzını burnunu kırmadım Ryu ile...Galatasaraylı dediğin avatara bunu koyar;
![]()
Oldu mu şimdi :asd22:
Yok artık :red: Ama seçim öncesi kaos ortamı yaratılmasını bekliyorum açıkçası... Hatta şu ana kadar neden yaratılmadığını anlayamadım :red:Gürsel Tekin'den şok iddia bu haberin aslı astarı var mı ki?
Galatasaraylı dediğin avatara bunu koyar;
![]()
Oldu mu şimdi :asd22: