- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.756
- 2.868
AhhahahahhahOndan sonra şirazem kaydı ve kendimi SS marşıyla katılmış olarak buldum. Bu günah yalnızca benim değil yani...![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AhhahahahhahOndan sonra şirazem kaydı ve kendimi SS marşıyla katılmış olarak buldum. Bu günah yalnızca benim değil yani...![]()
O kavga puanlamalar bittikten ve sonuçlar açıklanmaya başladıktan sonra vuku bulduDanışıklı dövüş müydü yoksa? Şarkıyı popüler etmek için mi çalıntı diye kavga edildi konuda yoksa![]()
O kavga puanlamalar bittikten ve sonuçlar açıklanmaya başladıktan sonra vuku bulduO yüzden popi etmek gibi bir gaye olması mümkün değil zaten şarkının reklamını yapmaya ihtiyaç yok en hit şarkılardan birisiydi. Şu ana kadar yarışmamış olmasını hayretle karşılaşmıştım hatta
![]()
O insanlara ve Erman'a oyle bir sarkiyla yarismaya katilarak saygisizligi yapan kim diye bir daha dusun bence. Saygisizligi yapan magdur , tepki gosterenler yine yanlis yapmis oldu ki sasirtmadi, degismeyen Turkiye gercegi artik bu.
---
Erman beni de cikar yarismadan size iyi eglenceler.
Kök tengriye sükürler olsun dönmüs hocam..hani cakma falan ama bu bile yeter..Son zamanlarda yazamadım o konulara hocam haklısınTez vakitte geleceğim :asd22:
Bilmez miyim arkadasim..Forum ahalisi sevgi,saygiyi ondan ögrendi, o bu forumun sevgi pitircigidi..Yalnız Gökhan, Erman'ın sorusunun cevabını bende merak ediyorum, biliyor musun Yekta'ya ne olduğunu ? Renk katardı foruma, eksikliği hissediliyor. Hele hele o hümanist mesajları özlenmeyecek gibi değil![]()
O insanlara ve Erman'a oyle bir sarkiyla yarismaya katilarak saygisizligi yapan kim diye bir daha dusun bence. Saygisizligi yapan magdur , tepki gosterenler yine yanlis yapmis oldu ki sasirtmadi, degismeyen Turkiye gercegi artik bu.
---
Erman beni de cikar yarismadan size iyi eglenceler.
Çok gereksiz uzadı bu konu gerçekten beyler :red: Engel olamadık bir türlüTepki gösterenlere en ufak bir şey söylemedim Ali, yarışmadan çekildim. Ne yapmam bekleniyor onu çözemedim. Mağdur edebiyatı yapmadım, gereksiz yere olay büyümesin diye çekildim.
Bu konuda artık kendimi daha fazla savunmayacağım, saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum. Bu kadar gereksiz yere uzatmak yerine uygun bir şekilde ikaz edilseydi, bunların hiç biri olmazdı.
Tepki gösterenlere en ufak bir şey söylemedim Ali, yarışmadan çekildim. Ne yapmam bekleniyor onu çözemedim. Mağdur edebiyatı yapmadım, gereksiz yere olay büyümesin diye çekildim.
Bu kadar gereksiz yere uzatmak yerine uygun bir şekilde ikaz edilseydi, bunların hiç biri olmazdı.
Cekilirken dangalak dangalak konusmayin diye yazmadin mi. Gercekten olay buyumesin diye yazilmis bir lafti herhalde o.
Beyler sakin olalım konu gereksiz uzadı dedikçe yazıyorsunuz yeni tartışmalara ortam hazırlıyorsunuz.
Lütfen daha dikkatli olup konuyu yarışma çerçevesinde dolaştıralım ve bu konu hakkında mesaj atmayalım.

Bu Hayri niye böyle. Forumun Rasim Ozani gibi.
Boş yere 2 lobidaş gitti. Birbirimizin kalbini kirmayalim abiler. Mehmet abi Hayriye sinirlenmiş. ali abiye söyledigini sanmiyorum.
alti üstü yarişma fazla ciddiye almayalim.
Bu arada günaydin ey dostlar.![]()
Dunyanin normal sayilabilecek ulkelerinde Hayri'nin verdigi tepkiyi verir insanlar, anormal olan onun tepkisi degil burda. Ayni tur ama ucu direk bize dokunmus bir grubun benzer bir sarkisi paylasilsa o gormezden gelin, yokmus gibi puan verin diyenler gormezden gelirler miydi acaba. Insanligimiz tek kendimize olmasin.