57. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Danışıklı dövüş müydü yoksa? Şarkıyı popüler etmek için mi çalıntı diye kavga edildi konuda yoksa :D
O kavga puanlamalar bittikten ve sonuçlar açıklanmaya başladıktan sonra vuku buldu :D O yüzden popi etmek gibi bir gaye olması mümkün değil zaten şarkının reklamını yapmaya ihtiyaç yok en hit şarkılardan birisiydi. Şu ana kadar yarışmamış olmasını hayretle karşılaşmıştım hatta :D

Yasasin muzigin evrensel gucu yasasin japonlar, yasasin afrikalilar kahrolsun emperyal duzen.

O kavga puanlamalar bittikten ve sonuçlar açıklanmaya başladıktan sonra vuku buldu :D O yüzden popi etmek gibi bir gaye olması mümkün değil zaten şarkının reklamını yapmaya ihtiyaç yok en hit şarkılardan birisiydi. Şu ana kadar yarışmamış olmasını hayretle karşılaşmıştım hatta :D

Hee Mehmet ağabey zaten bir üstteki mesajda olayın kendisi üzerindeki etkisini anlatmış :D

O insanlara ve Erman'a oyle bir sarkiyla yarismaya katilarak saygisizligi yapan kim diye bir daha dusun bence. Saygisizligi yapan magdur , tepki gosterenler yine yanlis yapmis oldu ki sasirtmadi, degismeyen Turkiye gercegi artik bu.
---
Erman beni de cikar yarismadan size iyi eglenceler.

Tepki gösterenlere en ufak bir şey söylemedim Ali, yarışmadan çekildim. Ne yapmam bekleniyor onu çözemedim. Mağdur edebiyatı yapmadım, gereksiz yere olay büyümesin diye çekildim.

Bu konuda artık kendimi daha fazla savunmayacağım, saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum. Bu kadar gereksiz yere uzatmak yerine uygun bir şekilde ikaz edilseydi, bunların hiç biri olmazdı.

Son zamanlarda yazamadım o konulara hocam haklısın :) Tez vakitte geleceğim :asd22:
Kök tengriye sükürler olsun dönmüs hocam..hani cakma falan ama bu bile yeter..:)
Yalnız Gökhan, Erman'ın sorusunun cevabını bende merak ediyorum, biliyor musun Yekta'ya ne olduğunu ? Renk katardı foruma, eksikliği hissediliyor. Hele hele o hümanist mesajları özlenmeyecek gibi değil :D
Bilmez miyim arkadasim..Forum ahalisi sevgi,saygiyi ondan ögrendi, o bu forumun sevgi pitircigidi..

☆$☆

O insanlara ve Erman'a oyle bir sarkiyla yarismaya katilarak saygisizligi yapan kim diye bir daha dusun bence. Saygisizligi yapan magdur , tepki gosterenler yine yanlis yapmis oldu ki sasirtmadi, degismeyen Turkiye gercegi artik bu.
---
Erman beni de cikar yarismadan size iyi eglenceler.

Tepki gösterenlere en ufak bir şey söylemedim Ali, yarışmadan çekildim. Ne yapmam bekleniyor onu çözemedim. Mağdur edebiyatı yapmadım, gereksiz yere olay büyümesin diye çekildim.

Bu konuda artık kendimi daha fazla savunmayacağım, saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum. Bu kadar gereksiz yere uzatmak yerine uygun bir şekilde ikaz edilseydi, bunların hiç biri olmazdı.
Çok gereksiz uzadı bu konu gerçekten beyler :red: Engel olamadık bir türlü :) Yani ben yine de şu an kimseyi diskalifiye etmiyorum şarkısını listeden çıkarmıyorum. Yarın 19:00'a kadar puan göndermeyenler otomatik olarak diskalifiye olur zaten. Ama temennim olayın gereksiz yere bu kadar büyüdüğünün farkına varılmasıdır.

Cekilirken dangalak dangalak konusmayin diye yazmadin mi. Gercekten olay buyumesin diye yazilmis bir lafti herhalde o.

Bu kadar gereksiz yere uzatmak yerine uygun bir şekilde ikaz edilseydi, bunların hiç biri olmazdı.

Erman seni uyarmis sarkiyi yolladiginda zaten.

Cekilirken dangalak dangalak konusmayin diye yazmadin mi. Gercekten olay buyumesin diye yazilmis bir lafti herhalde o.

Bana dangalak denirse, dangalak dangalak konuşmayın derim tabi ki... Mesela Can nazilere sempati duyanlar .... diye bir mesaj attı, kendisine aynen katıldığım için cevap vermedim, tek cevap verdiğim '' şarkıyı gönderen dangalak'' mesajıydı.

Tepki olur olmazda çekildim zaten. Bu kadar anlam yüklenecek bir durum yoktu ortada.

Beyler sakin olalım konu gereksiz uzadı dedikçe yazıyorsunuz yeni tartışmalara ortam hazırlıyorsunuz.

Lütfen daha dikkatli olup konuyu yarışma çerçevesinde dolaştıralım ve bu olay hakkında daha fazla mesaj atmayalım.

Son düzenleme:
Beyler sakin olalım konu gereksiz uzadı dedikçe yazıyorsunuz yeni tartışmalara ortam hazırlıyorsunuz.

Lütfen daha dikkatli olup konuyu yarışma çerçevesinde dolaştıralım ve bu konu hakkında mesaj atmayalım.

Bende yavaştan kaçıyorum zaten, Güray sen o elinde ki doları bozdur ne olur ne olmaz.

Sarkıya tepki verenler çok daha fazla tepki ile karşılaşmış.

hiç hoş bir şarkı değil,izah etmek isterse arkadaş bu Şarkıyı neden şeçtiğini açıklamasını beklerdim.

daha sonrada bir özür Yazısı yakışık bulurdu.(göremedim net bir yazı)

takip ettiğim kadar da öyle biride değil cidden amaç neydi

(band of brothers izleyip geldim şaka gibi oldu üstüne)

Son düzenleme:
@Ali Ozer kendi isteği ile yarışmadan çekilmiştir ve şarkısı listeden çıkarılmıştır. Toplamda 22 yarışmacı ve 22 şarkı ile yarışmayı tamamlayacağımızı ümit ediyorum :)

Şu ana kadar 4 yarışmacımız puanlarını göndermiştir. Puanlarını gönderenleri ilk mesajda belirttim. Yarışmadan ayrılan iki yarışmacımız eğer bu mevzular olmadan önce gelen ve işlenen puanlamalardan puan aldılarsa tabloda gözükecektir lakin bundan sonra listede gözükmedikleri için puan alamayacaklardır. Sonra neden tabloda isimleri var demeyin :)

Listeden çıkarılan şarkılar;

Waffen SS - Marschiert in Feindesland
Oasis - Don't Look Back in Anger

Son düzenleme:
Bu Hayri niye böyle. Forumun Rasim Ozani gibi.:D

Boş yere 2 lobidaş gitti. Birbirimizin kalbini kirmayalim abiler. Mehmet abi Hayriye sinirlenmiş. ali abiye söyledigini sanmiyorum.

alti üstü yarişma fazla ciddiye almayalim.

Bu arada günaydin ey dostlar.:hat:

Bu Hayri niye böyle. Forumun Rasim Ozani gibi.:D

Boş yere 2 lobidaş gitti. Birbirimizin kalbini kirmayalim abiler. Mehmet abi Hayriye sinirlenmiş. ali abiye söyledigini sanmiyorum.

alti üstü yarişma fazla ciddiye almayalim.

Bu arada günaydin ey dostlar.:hat:

Dunyanin normal sayilabilecek ulkelerinde Hayri'nin verdigi tepkiyi verir insanlar, anormal olan onun tepkisi degil burda. Ayni tur ama ucu direk bize dokunmus bir grubun benzer bir sarkisi paylasilsa o gormezden gelin, yokmus gibi puan verin diyenler gormezden gelirler miydi acaba. Insanligimiz tek kendimize olmasin.

Dunyanin normal sayilabilecek ulkelerinde Hayri'nin verdigi tepkiyi verir insanlar, anormal olan onun tepkisi degil burda. Ayni tur ama ucu direk bize dokunmus bir grubun benzer bir sarkisi paylasilsa o gormezden gelin, yokmus gibi puan verin diyenler gormezden gelirler miydi acaba. Insanligimiz tek kendimize olmasin.

Dedigin dogru olabilir abicim ben ona birşey demiyorum ama Hayri üstte dangalak diyor Mehmet abiye. Dogru dürüst eleştirirse zaten böyle bir kavga olmazdi. Sonuçta güzelce söyledikten sonra burada herkes birbirine anlayişli olur diye düşünüyorum.

Neler olmuş yahu böyle ,
son birkaç sayfayı okudumda bütün şevkim kaçtı , ,
Mehmet Arslaner hocam bunun müziği moskof marşından daha iyiydi yazık oldu ....

Yahu ben bir kere ideolojisiyle uyuşmadığım halde Zülfü Livaneli-Kan Çiçekleri ile katıldım.
Büyütmeyin .
Saygılar.

Bu arada puan saati 19:30 son mu. Disaridayim. Yetisirim inşallah

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelecek yarismada biride pkk muzigi falan koyarsa ouuu demeyin !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt