- 22 Aralık 2014
- 3.999
- 260
- 543
54. yarışmanın ödülleri vardı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıptır söylemesi 56. 'nında var Emrah Yıldırım54. yarışmanın ödülleri vardı![]()
54. yarışmanın ödülleri vardı![]()
İlk 3'te bitiremezsem jübile yapacağım demiştim.![]()
Desene seni de kaybettik![]()
54. yarışmanın ödülleri vardı![]()
54'e gelene kadar 52 var hocam. Emrah adminim uygun zamanda gönderecektir. :asd22:
Ayıptır söylemesi 56. 'nında var @Emrah Yıldırım
58. bu haftasonu olabiliyorsa yapılsın lakin ben haftasonu yapamam@Alpay Asma @Kemal Bulur @Eray ÖZTÜRK Tebrikler Beyler , @Erman Türker eline sağlık lobidashım ,
58. ne zaman aşırı yoğunluktan hiçbişey anlamadım bu yarışmadanley:
İlk 3'te bitiremezsem jübile yapacağım demiştim.![]()
Yarıştınız eğlendiniz işte ne ödülü yav :asd22:
Vay be. Helal olsun. Hiçte çaktırmamışsınız.Diğerlerinde dolar yeşili döndü yapacak birşey yokLakin bu sefer istediğim miktarda dönmemişti gene nasıl şampiyon oldu anlamadım :asd22:
Ahahahahahh54'e gelene kadar 52 var hocam. Emrah adminim uygun zamanda gönderecektir. :asd22:
Yok o konuda Heisinberg'den destek aldıkVay be. Helal olsun. Hiçte çaktırmamışsınız.
Dolarları @Güray Ataman mı temin etti?
GT-I9300 Tapatalk
Vay be. Helal olsun. Hiçte çaktırmamışsınız.
Dolarları @Güray Ataman mı temin etti?
GT-I9300 Tapatalk
1 yarışma ara ver bari![]()
Erman görmesin. Yeşil Amerikan Kağıtlarına zaafı var.Yok Ağabey ya benim dolarlar hala odamda çelik kasanın içinde duruyor yav benden çıkmadı![]()
Dur merak ettim şimdi gidip bakayım :asd22: Zaten dolar çakılıyor her an çıkarabilirim açığa bozdurmak için
Allah allah@Erman Türker tabıjı sevindim çünkü bundan sonra organizasyonda sıke degil hakkaniyet ne ise o olacağını biliyordum.