Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.909
- 23.465
- 3.723
Yasaklı var yalnız yine. 
Geçen sene katılmış ve 9. olmuştu sanırım.
Geçen sene katılmış ve 9. olmuştu sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay sus allah aşkınaAhahaha.Bıktırına kadar iddialıyım.
Eurovision'dan kurtulmanın tek yolu bu beyler.
Yav bırak bu ayakları kardeşimAhahaha.Bıktırına kadar iddialıyım.
Eurovision'dan kurtulmanın tek yolu bu beyler.
Yav bırak bu ayakları kardeşimESC kaldırılsın Taksim meydanına yürürsün GSC yönetimini protesto amaçlı
Bizi yeme şimdi akşam akşam :asd22:
Vallahi ben de bu sefer derece bekliyorum yalan değilOlabilir valla bilemiyorum.
O an ki ruh halime bağlı sanırım.![]()
Vallahi ben de bu sefer derece bekliyorum yalan değil![]()
Yasaklı var yalnız yine.
Geçen sene katılmış ve 9. olmuştu sanırım.![]()

Vallahi hafızan müthiş. Kısa bir hesapla 50 yarışmaya katılsan X24 1200 şarkı eder. Hepsini hatırlamak ciddi bir hafıza gerektiriyor.![]()
Ahhhaaa çok iyi ya... genelde kürekle sırtına vuruyorlar başkanYav arkadaş niye hep beni buluyo böyle şeyler çözemiyorum... 15-20 dakikadır sokak köpekleriyle uğraşıyorum, balkona sigara içmeye çıktım, iki tane köpek birbirlerine kilitlenmiş öyle duruyor, dikkatimi çekti bu durum. Çiftleşirken sıkıntı olmuş dişi kilitlemiş kendini anladığım kadarıyla bunlarda öyle kalakalmış. Cıyak cıyak ağlıyo erkek köpek, canı acıyor belli ki, bir süre bekledim baktım olacak gibi değil, benim veterineri aradım evi yakınlarda bir yerlerde; dedim geliver böyle böyle diye anlattım. Tamam çıkıyorum 5 dakikaya dedi, bende aşağıya indim demeye kalmadan şuursuzun biri köpeklerden korkup küçük taş attığını gördüm, şşşş napıyon la dedim, Allahtan cevap vermedi yürüdü gitti bir de onunla uğraşmak zorunda kalmadım. Burada ki köpekler insandan korkuyor, yanlarına yaklaşamadım. 2-3 dakika sonra ne olduysa artık kilitlenme durumu kayboldu ( nasıl yazacağımı bilemedim bu durumu) ve iki köpekte gözden kayboldu. Veterineri de boşu boşuna rahatsız etmiş oldum
arabayla gelirken aradım geri döndü.

Hiç sormaBaldır var bayağı.![]()
Hiç sorma![]()
Ahhhaaa çok iyi ya... genelde kürekle sırtına vuruyorlar başkan![]()
Taş atanlardan da korumuşsun ya adam nasıl baktı acaba olaya ,sigarayı birakman için bir işaret olabilirValla korkutmak aklıma gelmedi değil, erkek köpeğin cinsel organına bir şey olur diye korktum ve vazgeçtim.![]()

Yav arkadaş niye hep beni buluyo böyle şeyler çözemiyorum... 15-20 dakikadır sokak köpekleriyle uğraşıyorum, balkona sigara içmeye çıktım, iki tane köpek birbirlerine kilitlenmiş öyle duruyor, dikkatimi çekti bu durum. Çiftleşirken sıkıntı olmuş dişi kilitlemiş kendini anladığım kadarıyla bunlarda öyle kalakalmış. Cıyak cıyak ağlıyo erkek köpek, canı acıyor belli ki, bir süre bekledim baktım olacak gibi değil, benim veterineri aradım evi yakınlarda bir yerlerde; dedim geliver böyle böyle diye anlattım. Tamam çıkıyorum 5 dakikaya dedi, bende aşağıya indim demeye kalmadan şuursuzun birinin köpeklerden korkup küçük taş attığını gördüm, şşşş napıyon la dedim, Allahtan cevap vermedi yürüdü gitti bir de onunla uğraşmak zorunda kalmadım. Burada ki köpekler insandan korkuyor, yanlarına yaklaşamadım. 2-3 dakika sonra ne olduysa artık kilitlenme durumu kayboldu ( nasıl yazacağımı bilemedim bu durumu) ve iki köpekte gözden kayboldu. Veterineri de boşu boşuna rahatsız etmiş oldum
arabayla gelirken aradım geri döndü.