58. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı var yalnız yine. :D

Geçen sene katılmış ve 9. olmuştu sanırım. :)

Ahahaha. :D Bıktırına kadar iddialıyım. :)

Eurovision'dan kurtulmanın tek yolu bu beyler.
Yav bırak bu ayakları kardeşim :D ESC kaldırılsın Taksim meydanına yürürsün GSC yönetimini protesto amaçlı :D Bizi yeme şimdi akşam akşam :asd22: Şampiyonluk sayımı 15 yapmak istiyorum demiyor da ayak yapıyor bize burada :D

Bu arada listeye çok çok iyi diyemem ama fena değildi gibi :)

Liste son 5 yarışmanın en iyisi olmuş. :)

Şu ana kadar 4 şarkıyı çok beğendim, kendi şarkım hariç. Biri Sato'nundur, biri Arda Ağabey'in, diğeri de Erman Ağabey'in büyük ihtimal.

Yav arkadaş niye hep beni buluyo böyle şeyler çözemiyorum... 15-20 dakikadır sokak köpekleriyle uğraşıyorum, balkona sigara içmeye çıktım, iki tane köpek birbirlerine kilitlenmiş öyle duruyor, dikkatimi çekti bu durum. Çiftleşirken sıkıntı olmuş dişi kilitlemiş kendini anladığım kadarıyla bunlarda öyle kalakalmış. Cıyak cıyak ağlıyo erkek köpek, canı acıyor belli ki, bir süre bekledim baktım olacak gibi değil, benim veterineri aradım evi yakınlarda bir yerlerde; dedim geliver böyle böyle diye anlattım. Tamam çıkıyorum 5 dakikaya dedi, bende aşağıya indim demeye kalmadan şuursuzun birinin köpeklerden korkup küçük taş attığını gördüm, şşşş napıyon la dedim, Allahtan cevap vermedi yürüdü gitti bir de onunla uğraşmak zorunda kalmadım. Burada ki köpekler insandan korkuyor, yanlarına yaklaşamadım. 2-3 dakika sonra ne olduysa artık kilitlenme durumu kayboldu ( nasıl yazacağımı bilemedim bu durumu :) ) ve iki köpekte gözden kayboldu. Veterineri de boşu boşuna rahatsız etmiş oldum :D arabayla gelirken aradım geri döndü.

Son düzenleme:
Yav arkadaş niye hep beni buluyo böyle şeyler çözemiyorum... 15-20 dakikadır sokak köpekleriyle uğraşıyorum, balkona sigara içmeye çıktım, iki tane köpek birbirlerine kilitlenmiş öyle duruyor, dikkatimi çekti bu durum. Çiftleşirken sıkıntı olmuş dişi kilitlemiş kendini anladığım kadarıyla bunlarda öyle kalakalmış. Cıyak cıyak ağlıyo erkek köpek, canı acıyor belli ki, bir süre bekledim baktım olacak gibi değil, benim veterineri aradım evi yakınlarda bir yerlerde; dedim geliver böyle böyle diye anlattım. Tamam çıkıyorum 5 dakikaya dedi, bende aşağıya indim demeye kalmadan şuursuzun biri köpeklerden korkup küçük taş attığını gördüm, şşşş napıyon la dedim, Allahtan cevap vermedi yürüdü gitti bir de onunla uğraşmak zorunda kalmadım. Burada ki köpekler insandan korkuyor, yanlarına yaklaşamadım. 2-3 dakika sonra ne olduysa artık kilitlenme durumu kayboldu ( nasıl yazacağımı bilemedim bu durumu :) ) ve iki köpekte gözden kayboldu. Veterineri de boşu boşuna rahatsız etmiş oldum :D arabayla gelirken aradım geri döndü.
Ahhhaaa çok iyi ya... genelde kürekle sırtına vuruyorlar başkan

Yav arkadaş niye hep beni buluyo böyle şeyler çözemiyorum... 15-20 dakikadır sokak köpekleriyle uğraşıyorum, balkona sigara içmeye çıktım, iki tane köpek birbirlerine kilitlenmiş öyle duruyor, dikkatimi çekti bu durum. Çiftleşirken sıkıntı olmuş dişi kilitlemiş kendini anladığım kadarıyla bunlarda öyle kalakalmış. Cıyak cıyak ağlıyo erkek köpek, canı acıyor belli ki, bir süre bekledim baktım olacak gibi değil, benim veterineri aradım evi yakınlarda bir yerlerde; dedim geliver böyle böyle diye anlattım. Tamam çıkıyorum 5 dakikaya dedi, bende aşağıya indim demeye kalmadan şuursuzun birinin köpeklerden korkup küçük taş attığını gördüm, şşşş napıyon la dedim, Allahtan cevap vermedi yürüdü gitti bir de onunla uğraşmak zorunda kalmadım. Burada ki köpekler insandan korkuyor, yanlarına yaklaşamadım. 2-3 dakika sonra ne olduysa artık kilitlenme durumu kayboldu ( nasıl yazacağımı bilemedim bu durumu :) ) ve iki köpekte gözden kayboldu. Veterineri de boşu boşuna rahatsız etmiş oldum :D arabayla gelirken aradım geri döndü.

Sıcak su dökmek lazım diyenini gördüm sen ne diyon :38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt