58.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan

Derbiden önce 1 yarışma iyi gider.

Beyler bu arada puan vermediniz ama MoonSun cidden iyi grup.

Diğer coverlarını da dinlemenizi öneririm.

Belki de Nightwish hastası olduğum için bana öyle geliyordur ama cidden hoşuma gitti yani. Keşfettiğimden beri dinliyorum. :D

Gördüğünüz üzere yine katılmadığım bir yarışmada Arda Ağabey şampiyon olmuş :D Neyse tadını çıkarsın bundan 2 hafta sonra mütemadiyen yarışmalara katılıp, kendisini yine zirveye hasret bırakacağım :D Dereceye giren herkesi tebrik ederim. Tadını çıkar Arda ağabey :D Nasıl olsa başının belası olarak yeniden görev icra edeceğim :D

Gördüğünüz üzere yine katılmadığım bir yarışmada Arda Ağabey şampiyon olmuş :D Neyse tadını çıkarsın bundan 2 hafta sonra mütemadiyen yarışmalara katılıp, kendisini yine zirveye hasret bırakacağım :D Dereceye giren herkesi tebrik ederim. Tadını çıkar Arda ağabey :D Nasıl olsa başının belası olarak yeniden görev icra edeceğim :D

Teşekkür ederiz tebrik için, katılsaydın bir yüksek puan da senden alırdım :D

Hırs yaptım yine. :D

Şarkı da kalmadı elimde hoş doğru düzgün ama çalışmalara başladım. :)

BASIN AÇIKLAMASI :

Aslında bu yarışmaya sayın arkadaşlarımı ve kardeşlerimi müziğe teşvik etmek ve kendimce de keyiflenmek için katıldığım halde son günlerde hakkımda " Hadi len sen de kimsin" tarzındaki küçümsemeleri kabullenmem mümkün değildi.

Bu nedenle kendime " Oğlum bunlar seni ciddiye almıyor. Çık da göster gerçek Ahmet KOLKOPARAN gerçeğini" dedim ... Sanırım da gösterdim....

Bu nedenle beni çok kızdırmayın. Alır giderim yarışmaları. Şurda iki dakka zevkine eğleniyoz.
24 puan açıklamasının daha ortasında şampiyon olarak ilan edilirim. Yarışmanın tadı kaçar diye öylesine şarkılarla katılıyoz.

Oğlum sizin bildiğiniz kadar benim unutmuşluğum var. :38573:

Bu GSC/ESC ikinci bir B. Arda Aycan efsanesini daha kaldırmaz. O yüzden lütfen beni kızdıracak hareket ve söylemlerden lütfen kaçınınız.
Hayır tasarımlardan kalan zamanda eğlence yapalım diyoruz şurda.
Oğlum müzik bilgimle ve arşivlerimle sizinle oynarım len ben. Şunlara bak. Te Allahım ya... :dance:

GSCimbom / GSE Üyesi Ahmet KOLKOPARAN

Alpay Asma , Can Uz ; Noluyor kuzum size :oley:

fsdwer.jpg

rewewewe.jpg

Geri
Üst Alt