Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
Link hata veriyor bana baska bir link göndermeniz mümkün mü ? Biri ilgilenirse sevinirim abiler & kardesler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vaaay kardeşim benim. Hadi yine iyisin. Kellene 1 haftalık dokunulmazlık ödülü veriyorum.
Şaka bir yana, gelirsem mutlaka haber veririm. Gürcistan'dan özel olarak istediğin bir hediye var mı? Ne getireyim kardeşime?
Vaaay kardeşim benim. Hadi yine iyisin. Kellene 1 haftalık dokunulmazlık ödülü veriyorum.
Şaka bir yana, gelirsem mutlaka haber veririm. Gürcistan'dan özel olarak istediğin bir hediye var mı? Ne getireyim kardeşime?
Ne demek kardeşim benim. Başımın üstünde yerin var. Yalnız ben ilçedeyim. Gelirsen bol parayla gel de bana masraf açma.![]()
GT-I9300 Tapatalk
1 ay kalirsin Emrahta. İflas ettir öyle dön Gürcistana Kayserililer zengindir. Tabi cimridirde.
1 ay kalirsin Emrahta. İflas ettir öyle dön Gürcistana Kayserililer zengindir. Tabi cimridirde.
İşin şakası tabi o. Sen gel hele ben arabamla gezdiririm sana her yeri. Ayıp ediyorsun kardeşim. 300 500 dım tıs dım tıs akarız Ukrayna ortamlarına.Abi zaten parasız Anlatya'da ne işim var?Ama açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Bak Emrah kardeşim gözünü kırpmadan sucuğa davet etti.
Sen 3-5 kuruşun lafını ediyorsun burda.
Benim bildiğim Kayserililer beni Gürcistan'a satar, öyle gönderir.Nereye iflas ettiriyorum.
İşin şakası tabi o. Sen gel hele ben arabamla gezdiririm sana her yeri. Ayıp ediyorsun kardeşim. 300 500 dım tıs dım tıs akarız Ukrayna ortamlarına.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Hazır benim rusçam da fena değilken, çok can yakarız abi kardeş.Rusca pek işimize aslında yaramayacak gibi. Genelde ben beden diliyle anlaşıyorum onlarla.Eyvallah.Hazır benim rusçam da fena değilken, çok can yakarız abi kardeş.
Ama düşündümde ortama girmek için elbete işimize yarar.
Rusca pek işimize aslında yaramayacak gibi. Genelde ben beden diliyle anlaşıyorum onlarla.Ama düşündümde ortama girmek için elbete işimize yarar.
![]()
GT-I9300 Tapatalk
Kayseriliye sormuşlar 2 kere 2 kaç eder? Alırkenmi satarkenmi demiş.:asd22:
Haklılığın var elbette Barış.Beden diline de gerek yok Onlarin kafa güzel olunca çek geliyor onlar.
Neyse konu farklı yerlere gidecek bu muhabbeti bırakalım bence.