59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Link hata veriyor bana baska bir link göndermeniz mümkün mü ? Biri ilgilenirse sevinirim abiler & kardesler.

Vaaay kardeşim benim. Hadi yine iyisin. Kellene 1 haftalık dokunulmazlık ödülü veriyorum. :D

Şaka bir yana, gelirsem mutlaka haber veririm. Gürcistan'dan özel olarak istediğin bir hediye var mı? Ne getireyim kardeşime?

1 ay kalirsin Emrahta. İflas ettir öyle dön Gürcistana Kayserililer zengindir. Tabi cimridirde.

Murat Kayanda abi mention için teşekkürler, dışarıdaydım Tapatalk denen o dangalak uygulama da bildiri göstermedi. Bir dahaki yarışmaya artık :(

Vaaay kardeşim benim. Hadi yine iyisin. Kellene 1 haftalık dokunulmazlık ödülü veriyorum. :D

Şaka bir yana, gelirsem mutlaka haber veririm. Gürcistan'dan özel olarak istediğin bir hediye var mı? Ne getireyim kardeşime?

Şimdi rütbe izin vermiyor daha öte sohbetlere anla sen :D

Tapatalk

Ne demek kardeşim benim. Başımın üstünde yerin var. Yalnız ben ilçedeyim. Gelirsen bol parayla gel de bana masraf açma.

GT-I9300 Tapatalk

Abi zaten parasız Anlatya'da ne işim var? :D Ama açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Bak Emrah kardeşim gözünü kırpmadan sucuğa davet etti. :D Sen 3-5 kuruşun lafını ediyorsun burda.

Yarışmaya katılamadım ama en azından benim yarışmacı şarkılarım arasından playlist de hiç biri yer almamış, şampiyon şarkı artık 60. yarışmada yer alacak!

Herkese başarılar

Abi zaten parasız Anlatya'da ne işim var? :D Ama açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Bak Emrah kardeşim gözünü kırpmadan sucuğa davet etti. :D Sen 3-5 kuruşun lafını ediyorsun burda.
İşin şakası tabi o. Sen gel hele ben arabamla gezdiririm sana her yeri. Ayıp ediyorsun kardeşim. 300 500 dım tıs dım tıs akarız Ukrayna ortamlarına.

GT-I9300 Tapatalk

Emrah kardeşim bu gün örnek bir kişilik sergiliyor. Gelene gidene sucuğunu yedirtme gayreti takdire şayan.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt