59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stratejimi yapiyorsun alpay. Biz de strateji yapmasini biliriz. Dünden beri 25.000 tiklanmiş benim müzügüm. Dinleye dinleye eskitmişsiniz müzügümü.

Yapmıyorum. Çünkü yapacak şarkı bulamadım. Hepsi birbirine benziyor zaten. :D

Ver müzüğü...

Ulan Tuncay Van ve ben yarışma fitilini ateşleyen en önemli isimlerden biriydik, ikimiz de dışarda kaldık. Dün olayın sıcaklığı ile fazla tepki vermedim ama şimdi böyle derinden bakınca bu yarışma etik değil. Erman Türker abimi kınıyor ve kendisini istifaya davet ediyorum!

Ulan Tuncay Van ve ben yarışma fitilini ateşleyen en önemli isimlerden biriydik, ikimiz de dışarda kaldık. Dün olayın sıcaklığı ile fazla tepki vermedim ama şimdi böyle derinden bakınca bu yarışma etik değil. Erman Türker abimi kınıyor ve kendisini istifaya davet ediyorum!

Başgan yarişmaya girmiş halinizide biliyoruz.:38573:

Ulan @Tuncay Van ve ben yarışma fitilini ateşleyen en önemli isimlerden biriydik, ikimiz de dışarda kaldık. Dün olayın sıcaklığı ile fazla tepki vermedim ama şimdi böyle derinden bakınca bu yarışma etik değil. @Erman Türker abimi kınıyor ve kendisini istifaya davet ediyorum!
Herkesin kellesini alıyorsun beni niye istifaya davet ediyorsun? :D

Son kez be ağabey. :D

Arda ağabey 8 yapmasa 7'de kalayım derdim, ama eşitlemem lazım. Porsuk'ların boynu büyük kalmasın. Sonra seni de 8'e kadar götürürüz inşallah. :)
Ahahahahah :D Kardeşim daha ne kadar şampiyon olacaksın? Hani artık eurovision başlığı açarken "Kayıtlar Başladı!!" yerine direkt olarak "Şampiyon Alpay Asma!!" yazacak duruma geldim :D Dur bi kardeşim farklı bir şampiyon çıkarayım sen sonra yine eşitlersin :D

Puanlarımı yolladım, hayırlı olsun.

Ahahahahah :D Kardeşim daha ne kadar şampiyon olacaksın? Hani artık eurovision başlığı açarken "Kayıtlar Başladı!!" yerine direkt olarak "Şampiyon Alpay Asma!!" yazacak duruma geldim :D Dur bi kardeşim farklı bir şampiyon çıkarayım sen sonra yine eşitlersin :D

Olmazzzz. :D

Puanları yolladım.Normal şartlarda kafaya oynamam lazım.Katılanlar baya değişmiş ama hüsran da olabilir.

Puanları gönderdim.

Puanları yolladım.Normal şartlarda kafaya oynamam lazım.Katılanlar baya değişmiş ama hüsran da olabilir.

Oynamaz usta. Ben 7-8-10 puanlarımdan birini verdim sana kesin ama, katılımcıların yığılma yaptığı alan farklı olmuş.

Listeye bakınca benim şarkı en iyi ihtimalle 15.olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt