Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Zamanlar GSCnin nese ve heycan kaynaki olan Eurovison yarismasi vardi, nedeni bilinmez ama kendisi kayiplara karisti.
Her şey Arda abinin tarih vermesiyle başladı.
Şu gün yapın bu gün yapmayın diye diye adminleri yarışmadan soğuttun @B. Arda Aycan abi, mutlu musun?ley:
Ben istediğim zaman yarışma olur Can, öğrenemediniz mi halaley:
Valla abi, Emrah adminim öyle demiyor.
Bak yarışma talebinde bulundun fakat ortada yarışma yok.![]()
Ben ille de yarışma istersem, kendim düzenlerim oğlum![]()
Ben ille de yarışma istersem, kendim düzenlerim oğlum![]()
Arda ağabey konuyla alakalı bir sorum var bilgin olduğunu düşünerek senin özelinde herkese sorayım. Entel ama kompleksli bir hocamız müzik geyiği esnasında "İlhan İrem tehlikeli ve farklı amaçları olan bir insan çektiği klipler ve yaptığı müzikler bir amaca hizmet ediyor" minvalinde bir cümle kurup merak uyandırıp klasik kıllığını yapıp git kendin öğren gibi söylemlerle konuyu değiştirmişti. Bir kaç klibini izledim ve az buçuk araştırdım ama Mustafa Topaloğlu'nun deniz görmüşü gibi geldi bana sen onun ışığıyla ilgili ve hocamın ithamları hakkında iki kelam etmek ister misin?Ben istediğim zaman yarışma olur Can, öğrenemediniz mi halaley:
@Ahmet KOLKOPARAN @Erman Türker @UğurYılmaz @Ozan Tokgöz @Ayberk Çetin @Murat Kayanda @Ömer Tuğrul Yılmazer @Bariş Savaş ve daha anımsayamadığım nicelerine net hakarettir bu söylem.Sen, ben ve Aslan bu 3'lü olmadan yarışma olmaz. Millet bunu anlayamamış hala.
1 aydır yarışma yok neden?
Aslan ortalarda yok. Sen iş gezileri vardı yoksun.
Ben de yokum 1 aydır okulu bitirmek maksadıyla.![]()
Arda ağabey konuyla alakalı bir sorum var bilgin olduğunu düşünerek senin özelinde herkese sorayım. Entel ama kompleksli bir hocamız müzik geyiği esnasında "İlhan İrem tehlikeli ve farklı amaçları olan bir insan çektiği klipler ve yaptığı müzikler bir amaca hizmet ediyor" minvalinde bir cümle kurup merak uyandırıp klasik kıllığını yapıp git kendin öğren gibi söylemlerle konuyu değiştirmişti. Bir kaç klibini izledim ve az buçuk araştırdım ama Mustafa Topaloğlu'nun deniz görmüşü gibi geldi bana sen onun ışığıyla ilgili ve hocamın ithamları hakkında iki kelam etmek ister misin?
Arda ağabey konuyla alakalı bir sorum var bilgin olduğunu düşünerek senin özelinde herkese sorayım. Entel ama kompleksli bir hocamız müzik geyiği esnasında "İlhan İrem tehlikeli ve farklı amaçları olan bir insan çektiği klipler ve yaptığı müzikler bir amaca hizmet ediyor" minvalinde bir cümle kurup merak uyandırıp klasik kıllığını yapıp git kendin öğren gibi söylemlerle konuyu değiştirmişti. Bir kaç klibini izledim ve az buçuk araştırdım ama Mustafa Topaloğlu'nun deniz görmüşü gibi geldi bana sen onun ışığıyla ilgili ve hocamın ithamları hakkında iki kelam etmek ister misin?
Bu vesileyle İlhan İrem'in olanlar olmuş şarkısını dinleyeyim bari, dinlemiyordum epeydir.