59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Yarışma bu akşam mı?

Yarışma yoksa bile gelin iki muhabbet çevirelim yarışma tayfası :D

Bir Zamanlar GSCnin nese ve heycan kaynaki olan Eurovison yarismasi vardi, nedeni bilinmez ama kendisi kayiplara karisti.

Ne oldu bu iş? Takipçisiyiz , lig bitti yarışma bitti olmaz ki ama.

Emrah admin resmen bize terso yapti. Bunu unutmayiz.:38573:

Bir Zamanlar GSCnin nese ve heycan kaynaki olan Eurovison yarismasi vardi, nedeni bilinmez ama kendisi kayiplara karisti.

Her şey Arda abinin tarih vermesiyle başladı.

Şu gün yapın bu gün yapmayın diye diye adminleri yarışmadan soğuttun B. Arda Aycan abi, mutlu musun? :oley:

Ben ille de yarışma istersem, kendim düzenlerim oğlum :D

Sen, ben ve Aslan bu 3'lü olmadan yarışma olmaz. Millet bunu anlayamamış hala. :D

1 aydır yarışma yok neden?

Aslan ortalarda yok. Sen iş gezileri vardı yoksun.

Ben de yokum 1 aydır okulu bitirmek maksadıyla. :)

Ben istediğim zaman yarışma olur Can, öğrenemediniz mi hala :oley:
Arda ağabey konuyla alakalı bir sorum var bilgin olduğunu düşünerek senin özelinde herkese sorayım. Entel ama kompleksli bir hocamız müzik geyiği esnasında "İlhan İrem tehlikeli ve farklı amaçları olan bir insan çektiği klipler ve yaptığı müzikler bir amaca hizmet ediyor" minvalinde bir cümle kurup merak uyandırıp klasik kıllığını yapıp git kendin öğren gibi söylemlerle konuyu değiştirmişti. Bir kaç klibini izledim ve az buçuk araştırdım ama Mustafa Topaloğlu'nun deniz görmüşü gibi geldi bana sen onun ışığıyla ilgili ve hocamın ithamları hakkında iki kelam etmek ister misin?

Son düzenleme:
Arda ağabey konuyla alakalı bir sorum var bilgin olduğunu düşünerek senin özelinde herkese sorayım. Entel ama kompleksli bir hocamız müzik geyiği esnasında "İlhan İrem tehlikeli ve farklı amaçları olan bir insan çektiği klipler ve yaptığı müzikler bir amaca hizmet ediyor" minvalinde bir cümle kurup merak uyandırıp klasik kıllığını yapıp git kendin öğren gibi söylemlerle konuyu değiştirmişti. Bir kaç klibini izledim ve az buçuk araştırdım ama Mustafa Topaloğlu'nun deniz görmüşü gibi geldi bana sen onun ışığıyla ilgili ve hocamın ithamları hakkında iki kelam etmek ister misin?

Bana niye sormadın ? Bundan böyle tavrım çok daha farklı olacak sana karşı, yakışmadı...

Bu vesileyle İlhan İrem'in olanlar olmuş şarkısını dinleyeyim bari, dinlemiyordum epeydir.

İlhan İrem' in kalemi ile yazdıklarını okuyup anlamaya Mustafa Topaloğlu' nun çapı yetmez.

Müzik hocasının niyetini okumaya kalkmayacağım, ne amaçla söyledi bilmiyorum.

Ama İlhan İrem müziği ile bir amaca hizmet etmek istiyorsa bence bu barış, sevgi ve aşktan öte bir şey olamaz.

Kaliteli müzik yaptığını düşündüğüm güzel bir insandır İlhan İrem, bir değerdir bana göre.

Hadi beyler evden içeri attım adımımı, inletelim buraları !

Geri
Üst Alt