5'te 5 Yap Şampiyon Ol

Doğru. Karşılıklı atışmalarda son zamanlarda alınan skorlardan dolayı elleri çok güçlü, bir şey dediğin an skoru atıyor altta kalıyorsun. Tudor’cum sağolsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle öyle. Bu yıl iyiyiz diye tinerciler “Biz o kadar kötüyüz hala liderle aramızda 4 puan var. Çok iyi olduğumuzda zaten herkesi donumuzda salladığımızı geçtiğimiz yıllarda gördük” falan diyor. Ulan geçen yıllarda başımızda insan gibi bir hoca yoktu diye iyiydiniz işte kabullenin. Ama yoook biz çok kötü değildik onlar üst düzeydi. İlk yıl hadi bir nebze ama geçen yıl ne oynadı bu tinerciler? Ben mi yanlış ligi izledim. Uganda Süper Lig’i falan mıydı benim izlediğim? Bizim 2014-2015 sezonunun benzeriydi işte. Rakipler kötüydü diye şampiyon olmuştuk. Ayrıca Muslera ve Yasin’in insan üstü performansının da etkisi büyüktü. Yazdıkça sinirleniyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beşiktaş ve Başakşehir'i kendi evinde yeneceksin başka açıklama yok yani.

Onlar seni nasıl evlerinde yendilerse, bu ülkenin en büyüğü olarak sen de onları evinde yeneceksin.

Deplasman maçlarına ayrıca bakarız, şampiyonluk havasına giren bir Galatasaray'ı durdurmak zordur. Onun için kolay zor deplasman yok bana göre.

TapaTalK

Deplasmanda Gençlerbirliği, içerde Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında berabere kalsak bile şampiyonluk şansımız hayli yüksek.

Alnitak Alnilam Mintaka

Deplasmanda Gençlerbirliği, içerde Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında berabere kalsak bile şampiyonluk şansımız hayli yüksek.

Alnitak Alnilam Mintaka

Aynen renktaş kalan maçları alsak yeter. 8maçta 3 beraberlik çok çok iyi...5'te 5 yaparsan zaten şampiyon olamaman mucize bence başakşehir ve beşiktaşa karşı kapanıp kontra atak denemeliyiz. Gençlerbirliği ise çok zor tüm milli maç arası özat üzerimize çalışacak alınacak 1 puan şampiyonluk habercisi olur ama bizim taraftar hemen liderlik gidince ortalığı ayağa kaldırır sakin gençler alanyaya karabüke puan kaptıran başakşehir şampiyon filan olamaz :)

Gençlerbirliği'nin bu kadar yükseltilmesi de ilginç geldi bana ne numaraları var bizim bilmediğimiz, yeteneksizlerden oluşan bir kadrosu var Sessegnon hariç. Deplasman diye diyorsunuz o zaman her maç sıkıntı zaten. Kendi evimizde Başak'ı yenip, Bjk ile berabere kalsak en kötü yeter zaten.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]
ok.gif
Jermain77 - 18.03.2018 22:23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Fikstürlere baktım 6s 3 de 3 yaparsa şampiyon. Ts‚ gençler‚ başak.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Trabzonspor
Gençlerbirliği (D)
Başakşehir

Öyle gözüküyor, bu çok net.

1 maçı çıkar bizimle berabere kalacaklar diye düşünürsek kalan 7 maçı alacaklar mı yani sence ?
6 mac alabilirler biz kesinlikle yenmeliyiz basaksehiri en zor fikstur bizim gibi deplasmanda oynayacağımız maçların hiçbiri kolay değil 2 tanesi düşme potasında göztepe son hafta onu geçelim bir akhisar kalıyor onuda aldık diyelim Alanya gençler sıkıntılı duruyor

Bu Alemin Tek Kralı

Gençlerbirliği'nin bu kadar yükseltilmesi de ilginç geldi bana ne numaraları var bizim bilmediğimiz, yeteneksizlerden oluşan bir kadrosu var Sessegnon hariç. Deplasman diye diyorsunuz o zaman her maç sıkıntı zaten. Kendi evimizde Başak'ı yenip, Bjk ile berabere kalsak en kötü yeter zaten.

Ümit Özat var ligi bilen işini bilen galatasaray düşmanı türk bir hoca en büyük tehlikedir renktaş... benim en çok korktuğum maç aynı zamanda zira en yakın rakibimizin hocası abdullah avcı gibi bir futbol cahili hala 8 sene önce almanlar tarafından tarihe gömülmüş tiki takaya özeniyor biri ona barcelona halkının kendisi gibi sonradan görmeler alışverişe gelmesin diye ab'den ayrılma pahasına bağımsızlık kovaladığını da bilsin tabii ki arda turan denen karaktersizin etkisi de çok olmuş yürüyen tüm katalanlara yürümüştür...

[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: [URL=https://www.gscimbom.com/forum/usertag.php?do=list&action=hash&hash=FFFFE5]#FFFFE5[/URL] , align: left"]
ok.gif
Jermain77 - 18.03.2018 22:23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Fikstürlere baktım 6s 3 de 3 yaparsa şampiyon. Ts‚ gençler‚ başak.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Trabzonspor
Gençlerbirliği (D)
Başakşehir

Öyle gözüküyor, bu çok net.
Bunu söyleyen kimse doğru söylemiş

Bu Alemin Tek Kralı

Yanlız ümit 'in fenerle bjk ile arası çok kötü bize kıyak yapabilir diyeceğim ama potadalar

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt