#6 Blerim Džemaili

Bizim transferleri kim yapıyosa kulüpten ihraç etmek lazım bu kadar rezalet olmaz kulübe ancak bu kadar zarar verilebilir geçen seneden beri paraları havaya saçıyoruz biri dur demeli bu işe artık.

isvecin maladonadsu deyince salliyordunuz bana

Bu adam topçuysa ben Pirloyum. Allahım ne yapacagız Hem Selçukla Hem Bunla !

senin yerine keşke ceyhun kalsaydı hem bize maliyeti daha düşük olurdu hem de senin gibi ofansif değil de defansif oynar bir iki top kapıp işe yarardı. ne yapmaya aldılar seni anlamadım?

Napoli ıskartası, 1 yıl boyunca keriz parası yiyip gidecek en azından buna sevinmeli ,adamın suçu yok sadece bir yıl keriz parası yiyecek..

Kondisyonmuş,yetenekmiş,mücadeleymiş herşeyi geçiyorum bu kadar hantallık görmedim ben.adam belini döndüremiyo hiç.

Ceyhun bundan daha iyi adam önündeki topa yetisemiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

holmen gibi bisey iste bol bol kosuyo ve ikili mucadelede gucunu kullaniyo

ama ne ara pas atabiliyo nede calim atabiliyo

cok yanlis bi transfer gelmedende diyordum hic almasaydik daha iyidi diye

hahaha,bu yorumların hepsi ters dönecek.;)

Ayagindaki bütün toplar istisnasiz rakibe gidiyor, istese basaramaz bunu.

Rezalet, diyecek fazla birşey yok. Umarım hazır olmadığı içindir bu performans zira gerçek performansı buysa yandık.

tamam çok kötüydü kabul ediyorum ama bu yorumların aynısını musleraya da chedjou'yada yaptı aynı kişilerin bazıları
muslera için zapata daha iyi diyenler chedjou için yüzyılın kazığı diyenler hemen hemen aynı kişiler
biraz sabır olurmu olmazmı bilmiyorum ama selçuktan iyiydi
ilk yarıda hem selçuk hem melodan iyiydi

ben begendim takımda bişey yapmaya çalışan 1-2 futbolcudan bitanesiydi,biraz eksikleri var uyum sorununu atlattıktan sonra takıma çok faydası olur

Geri
Üst Alt