Mustafa TEKİN
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.877
- 46
- 1.488
Bence dün iyi oynayanlardandı.birşeyler yapmaya çalıştı.Daha maç eksiği var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide bu tarz oyuncularin daha iyilerinin fiyatlari 15-20 milyon eurodan basliyorlar ve dünyada cok azlar. Turkiyeye zaten getiremezsin. Söylemek istediğinizi anliyorum. Fark yaratan, WC yabanci istiyorsunuz. Strootman, Nainngolan gibi oyunculari bende isterim.Mesele ne kadar iyi ya da kötü oldugu degil. Bu yabanci kontenjaninda Galatasaray´in yabancilari daha farkli olmali. Mesele budur.
Gelecek sezon icin cok daha iyisini isteyecegiz. 3 yillik sözlesme yaptin. Ugras simdi bakalim.
Radyodan dinlesem bile senden daha iyi kritik yaparım kafanı yorma sen.Karşı fikrin varsa futbol konuşarak vermeye çalış fikrini boş boş laf sokmaya çalışarak değil.Arsenal macindaki oyununun nesi iyiydi ya ? Aldigi her top rakibe gidiyor.Maci radyodan mi dinliyonuz napiyonuz anlamadim ki
Arsenal macindaki oyununun nesi iyiydi ya ? Aldigi her top rakibe gidiyor.Maci radyodan mi dinliyonuz napiyonuz anlamadim ki

Şu boldladığım cümle tam bir facia.Lafa bak risk alıyormuş ondan top kaybı yapıyormuş.Ama kaptırdığı topların 1'i gol oldu diğerleride çok büyük tehlike.İkinci yarıda pas hatası yapan tek oyuncumuzzaten Bruma'ydı.Maçı tek rahatlatan isim Hamit oldu o maçta.Xhemailinin yapması gerekeni ne kadar güzel yapıyor Hamit'i azıcık izlediysen.Peki nedir bunlar ;Radyodan dinlesem bile senden daha iyi kritik yaparım kafanı yorma sen.Karşı fikrin varsa futbol konuşarak vermeye çalış fikrini boş boş laf sokmaya çalışarak değil.
Top kaybı yapıyor çünkü dikine oynayıp risk alıyor.Önde pas istasyonu olacak forvetimiz yok.Oyunu öne yığdığımız ikinci yarıda ise pas hatası yaptığını hatırlamıyorum çünkü takım birbirine yakın oynadı.