#6 Ceyhun Gülselam

Yahu Akhisar maçında ceyunla baslamasina o kadar sevinmistim ki. "Oh be ceyhundan bi cacik olmayacağını bu macta anlar ve bir daha kadronun yanindan gecemez" diye. Ama o gün bütün takim les olunca bu da arada kaynadi. Yav mancini dayi.. anla yahu. Bu adamdan hic bisey olmaz. Ptt liginde bir takima gondersen yedek kalır. Bunu ne zaman anlayacak cok merak ediyorum.

Kadıköy'de ve Kopenhag'ta ilk 11 başlaması muhtemel ön liberomuz.

Kadıköy'de ve Kopenhag'ta ilk 11 başlaması muhtemel ön liberomuz.

4-4-2 oynariz Sneijder yokken. Sanmiyorum oynayacagini ama Mancini´nin Ceyhun´u begendigi de bir gercek.

En azindan kadro sartlarina göre begeniyor diyelim de Toure gibi adamlarla calismis Mancini´ye haksizlik etmeyelim :)

yedek olarak kötü değil engin gibi göbekliler yerine fiziki olarak yeterli isimlerin oynaması olumlu.

Üçlü orta sahada çapa olarak oynayabilir Melo ve Selçuk hücuma daha fazla destek verir.

4-4-2 oynariz Sneijder yokken. Sanmiyorum oynayacagini ama Mancini´nin Ceyhun´u begendigi de bir gercek.

En azindan kadro sartlarina göre begeniyor diyelim de Toure gibi adamlarla calismis Mancini´ye haksizlik etmeyelim :)

Bence Kadıköy'de kesinlikle Burak oynamamalı ve Drogba'lı tek forvet çıkmalıyız.Orta sahaya Selçuk ve Melo'ya yardımcı olarak Ceyhun veya Engin'den biri oynamalı diye düşünüyorum.Orta sahamız sağlam olmalı.Tabi Sneijder düzelirse işler değişir.

Bence Kadıköy'de kesinlikle Burak oynamamalı ve Drogba'lı tek forvet çıkmalıyız.Orta sahaya Selçuk ve Melo'ya yardımcı olarak Ceyhun veya Engin'den biri oynamalı diye düşünüyorum.Orta sahamız sağlam olmalı.Tabi Sneijder düzelirse işler değişir.

Kadiköy ayri. O maca farkli bir taktik ile cikabiliriz.

Aydin Bruma Drogba üclüsünü düsünüyorum

Kadir Bekmezci bile bu adamdan kat kat iyi bana kalirsa. Galatasaray'i söyle adamlara muhtac edenler utanmali.

Geçen sene yarım sezonda Kayseride süper oynayan Ceyhun gitmiş kazma Ceyhun geri gelmiş..Anlamıyorum sorunu ne bu adamın ağırsa kayseride oynarken de ağırdı ama topu iyi çıkarıyordu defansif olarak etkiliydi Kayseri zaten onun da takıma katılmasıyla çıkış yakaladı.. Açıkçası ben ceyhun 'dan epey umutluydum ama şu ana kadar hayal kırıklığıdır

Keşke biraz olsun kıpırdasa.

• Why So Serious? •

Geri
Üst Alt