#6 Ceyhun Gülselam

15 maçtır oynayan adam son 4 yılının 2.5 yılını sakat geçirmiş kendinden 5 yaş büyük , belinden 2 kez fıtık ameliyatı olmuş Hamit kadar bile olamıyorsa saha da eksik olan şey barizdir.

12 km koşmuş, helal olsun diyorum.

Ne kadar koştuğu beni ilgilendirmiyor, kötüydü yani çok net. Busquets gibi kullanmaya çalışıyoruz ama olmuyor, çok ağır kalıyor top rakipteyken.

Evet birkaç pas hatası yaptı ama Yekta bu kadar etkili oynadıysa, Melo hücumu daha çok düşündüyse bunda Ceyhun'un da payı büyük bence.

Tekniğini, pasını, şutunu geçtim. Bir ön libero bu fizikle neredeyse sıfır top kapma ile oynar mı? rakipler yanından yürüyerek gider mi? alan kapatmayı bilmez mi?

Bu yeteneksizlikle bizde 11 oynamasi mucize..ceyhunu beğenen varsa ya gs seviyesini kavrayamamis bizi kayseri falan saniyor ya da göz doktoruna ihtiyacı var. Melo bir mac oynamasin ceyhunun cop olduğunu göreceksiniz

İki metre öteye pas atamıyor, inanılmaz.

Ne kadar eleştirilirse eleştirilsin..Ben sürekli oynatılmasından yanayım...

Deplasmana Ceyhun Selçuk çıkarsak elbette tıkanırız. Hiçbir faydası yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Topsuz oyunda faydalı ama toplu oyunda biraz etkisiz o anlamda da geliştirirse iyi olur ama dün hatırlarsanız bir pozisyonda topu hiç bakmadan direk sola atmayı denedi solda bizden Sneijder ve Alex ile bir Akhisarlı vardı , gitti bizim boştakilere atmadı da tam Akhisarlının önüne attı. :)

Chelsea macinda

Ceyhun

Yekta-Melo

Bekliyorum .

Eger yine Selcuk oynarsa forma adaletinin olmadigina inanirim ..

B_3b2158b1144c2fecd3281389e5e2688f.jpg

ne top kapıyor ne pas verebiliyor, tek olayı boy avantajı. Keşke Veysel Sarı oynasaydı bugün o bölgede, asıl mevkisi orası zaten yokluktan sağ bek oynadı eskişehirde

bundan hicbirsey olmayacağı en başından belliydi.. bir kere her hangi bir özelliğe sahip degil futbol oynamak icin.. ne pas atabilir ne oyun zekası var hicbirseyi yok. sadece kosuyor eger mevzu kosmaksa bende bikac ay antreman yapayim bende kosarim 12 km zor bisey degil.

yerine veysel in oynaması taraftarıyım

----veysel------

--yekta---melo

Bir preste topu kaptırıyor. Pas özelliği yok. Sonuçta, yetersiz.

Bu adami Chelsea macinda oynatmanin mantigi nedir ben onu anlamadim? Adam 12 km kosuyor diyorsunuz. Ister 25 kossun, 4-5 metre pas atamadigi oluyor. Pres yedi mi o uzun bacaklari birbirine karisiyor. Teknik desen yok, biraz dikine gidim desen yok. El freni. Oynamasin Chelsea ye karsi falan.

mancini şansıma mansına takımdaki çapsızları temizliyor..

bir bu kaldı bir de burak..

kesiciymiş mesiciymiş hikaye..

zerre özgüven teknik yok..

abartmıyorum dün akşam ceyhun yerine muslera oynasaydı daha iyi oynardı..

daha iyi oynardı...

abartı ironi şu bu değil..

adam bırakın bizim gibi chealse yi elemeyi düşünen takımda oynamayı sıradan takımlarda bile 11 oynamaz..

manciniyle arasında bişey geçti ve mancini oynatmaya mecbur..

başka izahı yok..

chealse maçında 11 başlayıp gol+asist bile yapsa değişmez bu fikirlerim..

takımın sabriden buraktan bilumum bütün çapsızlarından açık ara en yeteneksizi..

oynatılması en mantıksızı..

sabri alt yapı burak gol atıyor vs mantığıyla anlayabiliyoruz..

ceyhun ne alaka?

Bu adami Chelsea macinda oynatmanin mantigi nedir ben onu anlamadim? Adam 12 km kosuyor diyorsunuz. Ister 25 kossun, 4-5 metre pas atamadigi oluyor. Pres yedi mi o uzun bacaklari birbirine karisiyor. Teknik desen yok, biraz dikine gidim desen yok. El freni. Oynamasin Chelsea ye karsi falan.

için rahat olsun güzel kardeşim. Chelsea macındaki orta 3lü belli bence.

----------------Yekta------------------

--------F.Melo------Selçuk------------

Geri
Üst Alt