#6 Davinson Sánchez

nelsson abdulkerim çok iyi anlaşıyormuş falan filan. adam ilk maçında hem de abdul ile değil yedek stoper-defansif orta saha kaan ile oynadı. hızlı, iyi zıplıyor. rakip geldiğinde geri geri kaçmıyor danimarkalı gibi.

nelsson gibi aldığı topların yarısını kaleciye yarısını yanındaki stopere oynamıyor. ileri oynadığı bazı toplar iki saniye sonra icardi'ye geldi. işte gerçek stoper.

Dedik bunlari, asil Ramos gelmeliydi de neyse..

Abdülkadir ile birlikte kornerlere çıksınlar ikisinden bir’i kesin atar

Ayrıca yanlardan kazandığımız serbes vuruşlarda Topları arka direğe şişirip apoya da Sanches ile altı pasa düşürmeliyiz

Hatta hava topuyla birbirlerine asist bile yapabilirler bu sene 7-8 gol atarlar toplamda diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

+100

Hatta ben daha da fazla atacaklarini dusunuyorum.

süper ligde sarhoşken de oynar hap atsa da oynar sıkıntı yaşamaz

10/10 transfer

Apo form durumu itibari ile Nelsson’un onunde. Ustelik ayagida kutuk degil. Ya 3’lu oynariz, yada Nelsson bi sure yedekte bekler.
Eldeki oyuncularla 3'luye donmek en mantiklisi gibi. Boey - Angelino'da cuk oturuyor. Lakin 3'lu defans lafi nedense hic hosuma gitmiyor.

Nelsson kadar savunmada güvenilir değil belli ki, yalnız Nelsson’a göre çok iyi yaptığı şeyler de var. Mesela ayağı ve uzun topları daha iyi, daha da önemlisi Nelsson gibi her topu garanti oynayacağım diye takımı geriye yaslamıyor, çok önemli bir özellik bana kalırsa.

Hem ayağı iyi, hem çabuk, hem de hava toplarında iyi.
Seviyesi bu ligin üzerinde bir stoper.
Duran toplarda kornerlerde hücum tehdidi de var.

Geri
Üst Alt