Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

yorumunuzla alakalı herhangi bir husus maç içerisinde gözüme çarpmadı nereden böyle bir kanıya vardınız rdaş?
Necati renktaşım bu kadar herşeyi yapan adam bu nadir hataları da yapmasa bizde bu yaşta ne işi var? Bu adamın tek sıkıntısı arada kafa gidiyor riskli işler yapıyor diyorduk gelmeden önce. Tam ihtiyacımız olan defansı bulduk bence. Oyun kuruyor, hızlı, fizikli bu kadar noksanı da olsunilk yari müsait ve bos pozisyonda rakibe pas verdi ve kalemizde pozisyon oldu
böyle ufak ince pozisyonlar bir maci belirliyor bazen
özellikle derbi ve avrupa maclarinda
İki kez pazara yollama show yapmasına ne demeli. Perf videosu düşmedi mi hala atsanıza.
Necati renktaşım bu kadar herşeyi yapan adam bu nadir hataları da yapmasa bizde bu yaşta ne işi var? Bu adamın tek sıkıntısı arada kafa gidiyor riskli işler yapıyor diyorduk gelmeden önce. Tam ihtiyacımız olan defansı bulduk bence. Oyun kuruyor, hızlı, fizikli bu kadar noksanı da olsun
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Derbi ve avrupada sıkıntı yaratır demişsin de o maçlarda bu kadar önde oynamayacak ki. Tabi ki yaptığı hatalar olacak gol yiyeceğiz inşallah büyük maçlara denk gelmez. Ayrıca tek maçla oyuncu gömmeye çalışan renktaşlarımızdan değilim çok şükür.eeee tamam ben de bunu diyorum zaten
ama yine de riskli iste
bir tane derbi maci batirsin burada itin seyine sokarsiniz adami
Valla kaanin da apodan alta kalır yanı yok gibi üstat? Ayağı temiz ve soğukkanlıApo ile birlikte oynadığında herhalde geriden nasıl oyun kurulur ders vereceğiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belki Nelson pl'ye daha uygun bir stoperdir kosmerim
Sanchez orada nasıldı bilmiyorum ama
Pl'de öne çıkıp basma konusunda kötü anılar olabilir
Bizim lig için sıkıntı olmaz fazla diye düşünüyorum

Apo ile birlikte oynadığında herhalde geriden nasıl oyun kurulur ders vereceğiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi