#6 Davinson Sánchez

Abi bu adamı Torreira'yla beraber orta sahada kullanmak lazım bence. Gerisinde Nellson-Apokerim.

Bana çok güven verdi bu düşünce.

Bravo gayet iyiydi, ileriye yön veriyor ama bazı pozisyonlarda çok ileriye çıkıyor geriye adam kaçırma potansiyeli var dikkat etmesi lazım buna
Golü için de tebrikler

Stoper mi aldık pres makinesi mı belli değil rakibin defans hattını bu kadar darlayan başka stoper görmedim bugün inanılmaz oynadı. :asd:

arada 3’e mi bölünüyor anlamadım sahanın her yerinde görmeye baslıyorum aynı anda, manyak mısın be adam

insan değil bambaşka bi şey

Bayern München de Boateng böyleydi,rakip yarı sahadan çıkmazdı, flick buna o görevi ve özgüveni veriyordu.. Bence Okan hoca Davinsona bu özgürlüğü veriyo, tabi oyuncununda o profilde olmasi gerekli. Victor'da mesela o özellik yok.
Burdan şunu çıkarabiliriz, teknik ekib belli bir oyun şablonu ve mentalitesine göre futbolcu transfer etmiş. Yani oyunu yarı sahaya yigip orda oynamak.. Okan Hoca gayet bu konuda kendini geliştirmiş

Yaşı genç. Fizik kapasitesi gayet iyi durumda. Yeteneği de ortada. Yazın illa ki talipleri çıkacaktır bence. Ama umarım takımda kalır. Yeri kolay doldurulabilecek bir oyuncu değil.

Ligde savunmayı hep böyle ilerde kurmamız gerekiyor. En büyük sorunumuz orta saha ile stoperler arası devamlı büyük boşluk oluyordu. Bu maç o bloklar birbirine yaklaşınca sonuç böyle oluyor. Bu iş içinde 1 numaralı adam Sanchez.

Adsız.webp

Adam o kadar COOL ki sürekli Antifiriz içiyo donmayayım diye..

Geri
Üst Alt