#6 Davinson Sánchez

Geldiğinden beri ilk kez çok kötüydü

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde Sanchez şu oynadığı kötü futboldan işte bir tık iyi falan oynuyordu İngiltere'de.

Bana göre kötü stoper ama bizim oyun anlayışında öne çıkıp faydalı olan bir oyuncu profili.

Şu maçta yaptığı hataların yarısını Apo veya Nelsson yapsaydı ıslık manyağı ederlerdi.

Islıklansın diye söylemiyorum böyle maçları olabilir oyuncuların o yüzden ona göre davranmak lazım.

İsmine göre oyuncuları harcamasınlar. Büyük ihtimalle sarhoş falandı yada Ziyech kekinden ikram etmiş olabilir.

Son dönemde fiziksel bir düşüşü var. İkili mücadelelerdeki caydırıcılığını göremiyoruz. Hava toplarında da çekingen. Umarım 2. yarı silkelenip kendine gelir.

Kendisini çok seviyorum da formu bir anda 10 üzeri 9 dan 3 e düşüyor bazen gerçekten garip. Ortası yok bir türlü.

Orjin Sanchez hala Noel kutlamasında sanırım

Yerine tornacı akrabası gelmiş gibi

baba niye enteresan hareketler yapıyorsun

bir ara arkaya seken topa en yakın oyuncu olmasına rağmen kaleye vermek yerine kayarak dışarıya gönderdi topu. rakip yakın bile değildi.

Transfer dönemlerinde Nelsson da bugünkü Davinson gibi saçmalıyordu. Umarım toparlar.

Kaan ve Apo ağır, geç reaksiyon verirken emniyet subabı, süpürücü olması gereken oyuncu Davinson. Şu savruk dönemi atlatması lazım.

Az biraz perfoans dusuklugi var. Canini yerim canini.

Geri
Üst Alt