#6 Davinson Sánchez

Son 15 yıldaki en iyi stoperimiz her şeye rağmen.

Son 30 seneyi düşünecek olursam sıralamam sanırım şöyle olur,

1- Popescu
2- Sanchez
3- R. Song
4- B. Korkmaz
5- Urfalı

Bazen kafa gidiyor ama gitmese asla buralarda oynamazdı zaten.

Herif ligin fersah fersah üstünde.

bu adam çok dağılıyo maçlarda ya. yediğimiz golde hatalı. geçen hafta rafa silvada hatalı. ileride pas içeride 2 kişi varken penaltı kovalaması hatalı. çok tuhaf adam. konsantre olduğunda realde dahi sırıtmadan oynar. dağıldığında gs de bile oynayamaz dedirtiyor.

Gunay bayagi saydirdi buna birkac pozisyonda.

Sonra gaza geldi galiba isi ciddiye almaya basladi :d
günay maç sonu da güzel açıklama yaptı. oyuncularla biraz uyarıdan fazla konusmam oldu tarzında. sadece maçta değil öncesinde de anladığım kadarıyla. doymusluk var dedi takımda günay dün. doğru tespit de bu. oyuncular kendi arasında bunu konusmaya basladıysa gcmisler olsun.

bu adam çok dağılıyo maçlarda ya. yediğimiz golde hatalı. geçen hafta rafa silvada hatalı. ileride pas içeride 2 kişi varken penaltı kovalaması hatalı. çok tuhaf adam. konsantre olduğunda realde dahi sırıtmadan oynar. dağıldığında gs de bile oynayamaz dedirtiyor.
Yinede artıları eksileri den fazla. Artık dayakmi atarız ne yaparız bilemiyorum. Full konsantre olmasını sağlamalıyız.

Forumda Nelsson’u en çok sevenlerden birisi benimdir ama Davinson geldiğinde ki Ramos ismi de geçiyordu hiç istemiyordum, büyük iş demiş çok sevinmiştim. Ajax döneminden beri bilirim zira.

O gün neyse bugün de o, bazen 9luk oynar ama bir anda 4lüğe döner, Davinson bu, yüksek konsantrasyonu hep tutuyor olsa dünyada zaten oynamayacağı takım yok.

Kısacası böyle kabullenmek lazım. Nelsson Abdülkerim Davinson, rakip 20 tane stoper alırken bu üç oyuncu üç yıldır büyük karakter gösterdi, gittik üzerlerine bir stoper aldık ne çıktığı ortada, böyle adamlara sahip çıkmak lazım bugün satsan yıllarca yerini dolduramazsın.
Abdülkerim ağabeyin yeterince hakkını vermedigimizi idrak ettim son bir aydır. Egemenden beri böyle solid türk stoper performansı yok dört büyüklerde

Uğur Şenpire topu çıkarış anını nasıl yakalayamamış ya, ters kalede miydi acep

günay maç sonu da güzel açıklama yaptı. oyuncularla biraz uyarıdan fazla konusmam oldu tarzında. sadece maçta değil öncesinde de anladığım kadarıyla. doymusluk var dedi takımda günay dün. doğru tespit de bu. oyuncular kendi arasında bunu konusmaya basladıysa gcmisler olsun.
musleranın s.t. denk bana ne kim ne yaparsa yapsın kafasının tersine adamları sahaya odaklamış.

çok dağınık ve kaotik bi oyuncu zaten ama bizim kaos futbolunda faydası oluyor bu tarzının, başımızı yakma ihtimali hep yüksek tabi

bunu günay gibi birinin sürekli dürtükleyip uyarması kamçılaması lazım yoksa çok lakayıtlaşıyor kafası dağınık. Yine de Osimhen ile beraber bu sezonu kurtaran ikili. Günay'ın takımda doymuşluk var tespiti de çok doğru. Seneye hem hoca hem kadro da büyük değişimler olur.

Abdülkerim ağabeyin yeterince hakkını vermedigimizi idrak ettim son bir aydır. Egemenden beri böyle solid türk stoper performansı yok dört büyüklerde
forum gömüyor baya ama adamın kapasitesi bu abi ne bekliyorlar anlamadım. çok iyi olsa zaten 28-30 yaşına kadar konyada kalmazdı

ayağı iyi kafa golleri var hava topu iyi. nelssonun 1 tane golü var ya da yoktur abdulkerim her sezon 4-5 gol atıyor.

ağır mı ağır beli dönmüyor da olabilir ama zaten iyi olsa patlamayı daha erken yapardı. skriniarda ağır adam beli dönene kadar osimhen attı golü ki skriniar iyi takımlarda oynamış adam tier 1 takımlara kadar yükselmiş aponun en iyi takımı biziz ve yaş 28 mi neydi geldiğinde

1744275812929.webp

Sanchez baba olmuş.

Samsun deplasmana gelecek mi acaba izinli mi olacak?

Sanchez zaten ligin en babası idi. Yeni bir haber değil.

Geri
Üst Alt