#6 Davinson Sánchez

Bu yıl berbat bir performans sergiliyor. Düzelecek gibi de durmuyor. Sezonun 3/1'i biri bitti.

stoper falan değil tayfur bingölle serdar dursuna da rezil etmezsin kendini ya utan biraz

Kafa topu alamıyor
İlk topa müdahale edemiyor
Kasığına para mı sıkıştı ?

tabii ki verecektik sözleşmeyi

ne yani patron ile 32 yaşına kadar sözleşme yapılmış bunda ne var?

nitekim bugün ne yaptı da laf ediyonuz

Her kötü oynayan gitsin değil de

Birilerinin de bunlara nedir bu halin diye sorması lazım

Os lemina mecburiyetten stopere çekildiğinde stoperde senden daha iyi oynuyosa sen susacaksın,amirin olacak şahıs da seni kenarda oturtacak

Takımdaki forma adaletine bak,A kişisi hep oynar(sançez),A kişisi oynatılamayacak seviyedeyse A2 kısa süreli onu küstürmeyecek şekilde oynar (kaan),o da kötüyse asıl oynaması gereken b kişisi (arda)mecburen dk 90+4 de 3 saniyeliğine oynatılır ve sanki forma adaleti varmış gibi gösterilir

Olm teknik ekip korkmayın kimseden kim olum bunlar,beni alın teknik ekibe ben söyliyim yedek oturacaklarını yüreği yeten de gelsin bana şekil yapsın

Yapılacaklar

Mİlli arada izin yok
Günde çift idman
Sançez, icardi,barış ve sara yedek oturtulacak ve toparlanana kadar oynatılmayacaklar
Gerekirse şmp fbye hediye edilecek kupa kaybedilecek ama gsnin büyüklüğü dosta düşmana gösterilecek
Berkan ibreti alem için kadro dışı bırakılacak
Şalai ve osimhen de formanın hakkını vermelerinden dolayı divan kurulu üyesi yapılacak

Hemen uygulayın abicim hemennn

Bu sezon iyi oynadığı tek maç yok varsın olmasın zaten iyi oynadığında tek başına tüm savunmayı yapıyor. İkinci perdede form tutması daha çok işimize gelir.

1763033468301.webp

Form tutmadığı sürece işimiz iş. Biz Abdülkerim yerine kesin 1 stoper lazım diyorken, Davinson'un sene başından beri 1-2 tane iyi maçı ya vardır ya yoktur.

Geri
Üst Alt